Eemlijn (elektrische) fietsboot

Op een stralend mooie tweede Pinksterdag, was het tijd voor iets nieuws: uitleg en het proberen van elektrische fietsen op de Fietsboot op de Eem, varende van Amersfoort naar Huizen.

De vele bezoekers konden een fiets uitproberen, welke werden uitgegeven door de Firma Blom uit Leusden.
Tijdens de tocht heeft Ruud Worm van Elektrischefietsen.com in vier etappes uitleg gegeven, over het elektrisch fietsen, de verschillende motoren, accu’s, ombouwmogelijkheden en verzekeringen.

De reacties waren zeer positief, alleen gaf men aan in een eventueel vervolg meerdere merken te willen kunnen proberen. We gaan in overleg wat hier de mogelijkheden zijn.

Eemlijn (elektrische) fietsboot was last modified: oktober 9th, 2014 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Comments

  1. Rood
    Rood 9 oktober, 2012, 04:38

    In de huidige tjsegedit ontkom je er niet aan mee te doen in kortingsakties: de consument is er gevoelig voor en verschaft zich tijdens recessie, met de hand op de knip, toch leuke uitjes e.d. Lukraak meegaan zal de horecaondernemer (bakken met) geld kosten, ook omdat de aanbieders/ tussenpersonen van de voordeelakties flink meedelen in de opbrengst. De e9e9n meer dan de ander De kunst voor horecabedrijven is ook extra gasten te trekken en lege tafels, bedden te vullen. Dat zal niet meevallen, omdat ook de bestaande gast de voordeelakties koopt en dan kost het omzet. Brancheorganisaties en diverse adviseurs raden deelname ook veelal af: het is het begin van het einde zeggen ze maar wat dan? Een lege zaak? Probeer het zodanig in te zetten, dat het je biedt wat je wilt (lege stoelen op stille dagen vullen, niet in het weekeinde bijvoorbeeld) en probeer aan upselling te doen als de gast binnen is. En dan upselling die prettig voelt , want ook daarin zijn tijden veranderd!

    Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: Algemeen nieuwsOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook