Eurobike update #2

8 jaar geleden

Cannondale en Bosch
Op Eurobike presenteert Cannondale haar nieuwe E-Bikes, met het aandrijvingsysteem van Bosch. Mooie, sportieve, fietsen waar je mee gezien kan en mag worden. Bovendien  hebben ze al een stap verder gemaakt, met een concept fiets(race), waarbij de accu in de zadelbuis weggewerkt is.
Het systeem blinkt uit in ontwerp en instel mogelijkheden, 4 X 3 stappen van ondersteuning, instellingen naar het gevoel van de berijder.
De meting is zeer nauwkeurig waardoor er een zeer geleidelijke ondersteuning is.

Espire E-bike
Dan een E-Bike van Espire, een fiets met een motor van 1200watt !!
Echt een superbike. Helaas heeft Elektrische fietsen nog geen contact gehad met het RDW in Nederland over wat de regels zijn omtrent het toegestane vermogen en de snelheid.
Na een testrit moet je echt even bij komen… wat een POWER. Zonder helm een ritje maken is niet aan te raden. De Espire E-bike kost wel 6700,00 euro. Afhankelijk van de uitvoering is de snelheid tussen de 45 en 60 km/uur.

Ducati E-bikes
Dat Ducati mooi motoren maakt is bekend, echter ze hebben nu ook een serie E-Bikes i.s.m. een Italiaans bedrijf gemaakt (niet in eigen beheer). De eerste indruk is goed, maar binnenkort gaat Elektrischefietsen.com deze fiets ook testen om een volledig oordeel te kunnen geven. Binnenkort dus meer…

Op de driewieler
Wil je droog en snel naar je werk fietsen? Dan is de elektrisch aangedreven driewieler van Hase misschien iets voor u. Door de snelheid bij het rijden gaat de regen(als deze er is) over je heen. En mocht de zon doorbreken: de kap is in minder dan 30 sec te verwijderen.

Morgen meer nieuws…

Meer nieuwsartikelen