Nieuwste trends op elektrisch-fietsgebied op Eurobike 2010

Van 1 t/m 4 september wordt in het Duitse Friedrichshafen weer de jaarlijkse fietsvakbeurs ‘Eurobike’ gehouden. Op deze beurs zullen meer dan duizend exposanten hun nieuwste producten presenteren en hierbij zal ook de elektrische fiets dit jaar bijzonder goed vertegenwoordigd zijn.

Op verschillende testparcours kunnen de verschillende elektrische aandrijvingsystemen getest worden en er zal volop aandacht zijn voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van vering, aandrijving en technologie van e-bikes.

Zoals ieder jaar zal ook Eurobike 2010 bol staan van de primeurs. Het merendeel hiervan wordt nu nog angstvallig stilgehouden door de verschillende exposanten, maar een aantal zijn reeds bekend gemaakt. Zo zal Shimano, in Nederland bekend van de versnellingen op elektrische fietsen, zijn nieuwste systeem STEPS presenteren; Introduceert Bosch zijn eerste aandrijfsysteem voor de e-bike, in samenwerking met het fietsmerk Connondale. En zal de van het TranzX PST-systeem demonstreren wat de laatste mogelijkheden zijn voor de e-bike op het gebied van antidiefstal. JD Components heeft namelijk een keycard ontwikkelt, die ervoor zorgt dat het elektrische systeem op een fiets uitgeschakeld en een alarmsysteem ingeschakeld wordt als  deze kaart (en dus de eigenaar) niet in de buurt is van de fiets.

Elektrischefietsen.com zal uiteraard een bezoek aan de Eurobike brengen, en gaat u dagelijks op hoogte houden van de laatste nieuwtjes, onthullingen en ontwikkelingen op de beurs.

Mocht u er toch ook zelf bij willen zijn: op 4 september is de beurs geopend voor het publiek. Kijk op www.eurobike-show.de voor meer informatie.

Nieuwste trends op elektrisch-fietsgebied op Eurobike 2010 was last modified: juli 5th, 2010 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: EvenementenOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook