Astorc

8 jaar geleden

Het Nederlandse merk Astorc uit Capelle aan den IJssel maakt sinds enige tijd demontabele aanhangwagens.

Er zijn 4 typen, namelijk een aanhangwagen voor Elektrische fietsen, voor de scootmobiel (met eventueel een fiets), voor een motorfiets en een op maat gemaakte aanhangwagen. 

Wij zijn uiteraard erg benieuwd in de Trailer4bike en Trailer2bike. Deze demontabele aanhangwagens zijn namelijk geschikt voor het vervoer van elektrische fietsen. Een gemiddelde elektrische fiets weegt toch al snel rond de 26 kilogram. En met meerdere elektrische fietsen is dat toch een groot gewicht voor achterop een auto. Deze aanhangwagen geeft uitkomst. 

De Trailer4bike aanhangwagen is geschikt voor 4 fietsen en de Trailer2bike voor 2 fietsen. Ze zijn compleet verzinkt en voorzien van een mooie poedercoating laag. Zowel de Trailer4bike en Trailer2bike kan verticaal achter de auto geplaatst worden en zijn makkelijk demontabel. Door dit demontabele element is de aanhangwagen makkelijk in de garage/berging, binnenshuis of achterin de auto op te bergen. 

Na telefonisch contact hebben wij een demonstratie aangevraagd. Op de afgesproken tijd kwam de heer Van der Schee van Astorc aan. Na een duidelijke uitleg kon onze demonstratie beginnen. Gelukkig mochten we zelf experimenteren. En daar houden wij wel van, zo kan je pas echt ontdekken hoe een product werkt.

Het plaatsen van de eerste fiets ging nog wat onwennig. Maar toen deze eenmaal stond ging het met de volgende drie erg vlot. Na korte tijd stonden alle vier de elektrische fietsen stevig op de aanhangwagen. Ook na een autorit vol obstakels (enkele flinke verkeerdrempels) stonden de elektrische fietsen nog stevig op de aanhangwagen. Het doet zeker wat het beloofd. 

Het grote voordeel van een Trailer4bike aanhangwagen is dat een kogeldruk van 50 kilo al meer dan voldoende is om uw fietsen te vervoeren. En fiets je vaak met 4 personen, dan is de Trailer4bike een uitkomst.

Meer informatie en gegevens over Astorc en de bijbehorende producten kunt u vinden op www.astorc.nl.

Meer nieuwsartikelen