De ervaringen staan online!

7 jaar geleden

Onze redactie heeft een aantal dagen geleden gevraagd aan de bezoekers die al in het bezit zijn van een elektrische fiets hun ervaring op te sturen. Onze mailbox stroomde over met ingestuurde ervaringen, hiervoor alvast bedankt!

Nu is het natuurlijk de bedoeling om al deze ervaringen te publiceren op deze website en te delen met de toekomstige elektrische fietsers. Nu het weekend voor de deur staat hebben wij alvast de eerste ervaringen online gezet. Alle ervaringen worden per merk op aparte pagina’s getoond. Mogelijk wilt u een reactie geven op een ervaring? Dit kan! Op elke merkpagina kunt u onderaan uw reactie schrijven en deze wordt direct op de website getoond.

Bent u benieuwd naar wat andere mensen over bepaalde typen elektrische fietsen te melden hebben, ga dan nu snel naar de ervaringen sectie op deze website !

Uiteraard willen wij nog meer ervaringen delen en daarom zijn wij nog steeds op zoek naar goede ervaringen die u met ons wilt delen. Wilt u een ervaring doorsturen klik dan hier om via een simpel formulier uw ervaring op te sturen. Dit kost nog geen 5 minuten van uw tijd en u helpt mogelijk veel mensen bij hun keuze voor een ideale elektrische fiets.

Veel leesplezier gewenst!

Meer nieuwsartikelen