E-bike van het jaar

Voor de eerste keer werd tijdens FietsVAK 2011 ook een E-bike van het Jaar gekozen.
Deze eer viel ten deel aan de BUB Easy van Batavus B.V. De vakjury was unaniem in haar oordeel over deze E- bike. De fraaie, trendy uitgevoerde, elektrische trapondersteunde stadsfiets biedt door het bijzondere ontwerp een verrassend rijgedrag. De winnaar is op 24 januari bekend gemaakt op de persbijeenkomst van FietsVAK 2011 in het Autotron in Rosmalen.
Het Juryrapport
De BUB Easy is een elektrische trapondersteunde fiets waarmee Batavus ongetwijfeld een jonge trendy doelgroep zal aanspreken. Het ontwerp van deze fiets en het persoonlijke tintje dat de fietser er zelf nog aan kan toevoegen maakt van deze BUB Easy een hele persoonlijke fiets. De accu van de fiets is geplaatst op een speciaal daarvoor ontwikkelde drager en is uitneembaar voor eenvoudig opladen. Maar bovenal zal de BUB Easy fietser worden verrast door het rijcomfort dat de elektrische trapondersteuning van deze Batavus heeft te bieden in combinatie met het ontwerp van de fiets die verder is uitgevoerd met een aluminium frame en voorzien van brede comfortbanden.
De Batavus BUB Easy wordt geproduceerd en in de handel gebracht door Batavus B.V. in Heerenveen voor een adviesprijs van € 1.299,-.

Bron: www.raivereniging.nl
E-bike van het jaar was last modified: januari 28th, 2011 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: BlogOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook