E-bikeXperience gloednieuw fietsevenement

8 jaar geleden

‘’Heerlijk fietsen met een onzichtbare hand in de rug’’. Het is de veelgehoorde reactie van E-bikers die het fenomeen van elektrische trapondersteuning hebben ontdekt. Velen zijn direct ‘om’ als zij het gemak en plezier van deze vorm van fietsen aan den lijve hebben ondervonden. Voor de sterk groeiende groep belangstellenden organiseert VNU Exhibitions van 14 tot en met 16 oktober in hal 8 van Jaarbeurs Utrecht het gloednieuwe evenement E-bikeXperience. Bezoekers vinden hier de nieuwste modellen E-bikes overzichtelijk onder één dak bijeengebracht, zien alle trends, onderdelen en accessoires. Om de fietsen ook uitgebreid te kunnen beproeven staat op de beurs het grootste testparcours voor E-bikes ter beschikking dat ooit in de Benelux is neergezet. 

1200 m²

Op dit parcours, met een lengte van 150 meter en een totaaloppervlak van 1200 m², kunnen de liefhebbers alle voordelen van E-bikes aan den lijve ervaren en zich verbazen.

Noviteiten van 2012

E-bikeXperience is het eerste nationale indoor E-mobility initiatief in Nederland. Vrijwel alle fabrikanten tonen hun noviteiten voor 2012. Het expositieprogramma omvat elektrische (vouw)fietsen, fietsonderdelen en –accessoires en diensten, waaronder verzekeringen.

Opening en kaartverkoop

De openingstijden zijn op vrijdag 14 oktober van 12.00 tot 21.00 uur, van zaterdag 15 oktober tot en met zondag 16 oktober van 10.00 tot 17.00 uur. Maandag 17 oktober is de beurs van 10.00 tot 17.00 uur uitsluitend toegankelijk voor vakbezoekers. Vanaf 1 augustus kunnen kortingskaartjes voor slechts 5 euro in de online voorverkoop worden gekocht op www.ebikexperience.nl. Deze actie is geldig tot en met 13 oktober. Tijdens de beurs kost een kaartje zowel online als aan de kassa 7,50 euro. Kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding mogen gratis naar binnen. Per bestelling wordt eenmalig 1 euro administratiekosten in rekening gebracht.

Bike MOTION Benelux

Gelijktijdig met E-bikeXperience vindt Bike MOTION Benelux plaats, de beurs voor de sportieve fietser. Een kaartje voor dit event biedt gratis toegang tot E-bikeXperience. Omgekeerd kunnen bezoekers van E-bikeExperience met bijbetaling van slechts 7 euro aan de kassa naar Bike MOTION Benelux.

Meer bezoekersinformatie is te vinden op: Ebikexperience.nl

Meer nieuwsartikelen