Levering Batavus modellen met RemovE techniek vertraagd

7 jaar geleden
In tegenstelling tot eerdere berichten zullen de elektrische fietsen van Batavus, die met de RemovE techniek uitgerust zijn, niet in januari maar waarschijnlijk in mei uitgeleverd worden.

Tijdens het dealerevent in Amersfoort stond al een prototype van een elektrische fiets, waarbij de accu in de kettingkast verwerkt is. Tijdens de dealershow bleek dat Batavus deze techniek toepast op de Mamo E-go, Marcato E-go en de Fuego E-go 8P (foto).

Als gevolg van een vertraging in de ontwikkeling van de software is Batavus genoodzaakt de levering met enkele maanden uit te stellen. De dealers zijn hierover recentelijk geinformeerd.

“Een succesvolle introductie is een zeer belangrijk aspect voor commercieel succes. Het recente verleden heeft aangetoond dat onvolkomenheden tijdens de introductiefase de verkoop afremmen en dat willen wij voorkomen,” aldus salesmanager Robèrt Scholten.

“We zullen alles in het werk stellen om de introductie zo optimaal mogelijk te laten verlopen en willen ervan overtuigd zijn dat de RemovE modellen volledig in orde bij dealers en consumenten aankomen,” belooft Scholten.

Bron: Fietsmarkt.com

Meer nieuwsartikelen