Maak op 1 mei 2011 een proefrit op een elektrische fiets

7 jaar geleden

Op zondag 1 mei 2011 organiseert Elektrischefietsen.com voor de negende keer de Landelijke Opstapdag. Voor iedereen die op zoek is naar de perfecte elektrische fiets of elektrisch fietsen een keer wilt proberen zijn de vijftien grootse fabrikanten van elektrische fietsen op één dag, op één plaats vertegenwoordigd. De Landelijke Opstapdag is het evenement bij uitstek om alles te weten te komen over de elektrische fiets. De dag staat bol van informatie, workshops, tips en aankoopadvies over de elektrische fiets.

Proefrit

Net als voorgaande jaren wordt de Opstapdag opnieuw gehouden op het terrein van het Amersfoortse Wielerparcours. U kunt op deze dag niet alleen verschillende modellen en mogelijkheden van de elektrische fiets onder de loep nemen, maar ook een proefrit maken op het testparcours. Op dit tweeënhalve kilometer lange parcours met zowel vlakke als steile gedeeltes kunt u alle type fietsen uitgebreid testen.
Het evenement is gratis toegankelijk.

Bezoekersinformatie

Datum: zondag 1 mei
Tijdstip: 10.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: Wielervereniging Eemland
Sportpark Zielhorst 2
3822 ZT Amersfoort

Vervoer:

Het dichtstbijzijnde treinstation is Station Amersfoort Schothorst. In verband met beperkte parkeergelegenheid bij de wielerbaan kunt u ook uw auto daar het beste parkeren.

Meer nieuwsartikelen