Op bezoek bij RAP elektrische fietsen

Onze redactie is op bezoek geweest bij RAP elektrische fietsen gevestigd te Riel (plaatsje naast Tilburg). Tijdens een lekker ritje op één van de RAP modellen hebben we een aantal mooie productfoto’s geschoten van de Tour 7 Deluxe. Na deze fietstocht door het prachtige landschap van Noord-Brabant heeft onze redactie hiervan een mooi filmpje gemaakt.

Deze is hier te zien:

 

Wat zegt RAP zelf waarin zij zich onderscheiden van andere elektrische fiets merken?

In het kort wat RAP anders maakt:

ANDERE prijs voor dezelfde techniek
Waar “draait” het om bij een elektrische fiets? Juist, de trapondersteuning. RAP gebruikt het principe van trapkrachtmeting, een systeem waarbij de ondersteuning van de motor wordt gekoppeld aan de eigen trapkracht. De topmodellen van de bekende merken gebruiken het ook. Bij RAP betaalt u hier echter níet de hoofdprijs voor.

ANDERE manier van verkopen
Uw RAP bestelt u direct bij de producent, gewoon via internet, maar mét de mogelijkheid de fiets vooraf uitgebreid te proberen. Van productie tot aan de aflevering aan uw voordeur zonder tussenkomst van een importeur of dealer met grote showroom. Zo houden wij onze kosten laag en daarmee ook de prijs voor u.

ANDERE manier van onderhoud en reparatie
Wij komen naar u toe voor service en onderhoud en u mag zelf bepalen waar de werkzaamheden worden uitgevoerd (bijv. aan huis of op uw werk). Een team van landelijk samenwerkende servicemonteurs staat voor u klaar voor service, onderhoud en reparatie, maar ook voor hulp bij pech onderweg.

NIET anders in kwaliteit, service en garantie
Gelijke techniek en kwaliteitsonderdelen van merken als Shimano, Suntour, Selle Royal, AXA, Spanninga, Tektro, SKS, Hesling, Thun etc.. Daarnaast werken wij met gerenommeerde partijen die ook voor andere bekende merken ontwikkelen en assembleren.

Óók de service en garantie is dik voor elkaar bij RAP.

Wilt u meer informatie over RAP elektrische fietsen klik dan hier en bekijk alle beschikbare modellen met de bijbehorende specificaties.

Op bezoek bij RAP elektrische fietsen was last modified: november 9th, 2011 by Redactie
Ontvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook