Preview! ELEKTRISCHE FIETSEN 2011-2012

7 jaar geleden
Blauwmedia zal met een stand vertegenwoordigd zijn op de E-Bike Xperience. Daar kan een eerste kennismaking gemaakt worden met de nieuwe uitgave ELEKTRISCHE FIETSEN 2011-2012.

“Het is niet de definitieve uitgave, maar een dummy van het naslagwerk dat zeer binnenkort zal verschijnen,” zegt Arnauld Hackmann, hoofdredacteur van het vakblad Fietsmarkt en bedenker van het deze nieuwe uitgave. “Een consumentgericht jaarboek over elektrische fietsen bestond nog niet. In de aanloop naar de E-Bike Experience hebben we het in de markt gezet en de dummy is bedoeld om de waardering in de markt bij zowel vakhandel als consument uit te testen. Het boek is al een heel eind klaar, maar door middel van de input op de beurs kunnen we het verder fine tunen, zodat de uiteindelijke uitgave van een uitstekende kwaliteit is. De eerste klap is immers een daalder waard, nietwaar?”

ELEKTRISCHE FIETSEN 2011-2012 is een naslagwerk waarin de consument zo breed mogelijk voorgelicht wordt over elektrische fietsen in het algemeen en accu’s in het bijzonder. Er staan kooptips en onderhoudssuggesties in. Maar ook artikelen over elektronisch schakelen en de E-Bike van het Jaar. Daarnaast een zo compleet mogelijk overzicht van het actuele aanbod aan elektrische fietsen, compleet met specificaties.

“Daarmee kan de consument een eerste selectie maken. Het boek kan voor de eindgebruiker een prima vertrekpunt zijn om tot de aanschaf te komen van een elektrische fiets die hem of haar het beste past. In het boek adviseren we de consumenten om vooral bij erkende dealers van het merk van hun keuze een proefrit te gaan maken. Want voor gedetailleerd advies moet je toch bij de vakman zijn,” zegt Hackmann. “Gelukkig weet de consument dat zelf ook, want uit recente marktcijfers blijkt dat circa 75% van de elektrische fietsen bij de vakhandel gekocht worden.

Bezoekers van de E-Bike Xperience kunnen intekenen op het ELEKTRISCHE FIETSEN 2011-2012 en betalen dan slechts € 5,- (normale prijs € 9,95). Zij krijgen het later toe gestuurd zodra het verschenen is.

Bron: FIETSMARKT.NL

Meer nieuwsartikelen