Spanninga maakt geïntegreerd achterlicht

JOURE – Spanninga heeft voor Trek een speciaal e-bike achterlicht ontwikkeld . Het doel was om het achterlicht zo goed mogelijk te integreren in het batterijpakket. Verder kreeg de geïntegreerde Forklight koplamp een update en heeft nu een nog betere lichtspreiding en een zo laag mogelijk energieverbruik.

Het idee voor het e-bike achterlicht was om een nieuw, compact batterijpakket te ontwerpen met een grote capaciteit. De uitdaging voor Spanninga lag in het toepassen van de nieuwste en meest efficiënte lichttechnologie in een zo klein mogelijk achterlicht. De nieuwste Light Line Technology (LLT), recent ontwikkeld door Spanninga, leek de beste oplossing voor een mooi, compact ontwerp met een laag energieverbruik.

De Light Line Technology bevat slechts één LED die minder dan 25mA verbruikt. Dit zorgt ervoor dat de batterij een lange levensduur heeft. Eenzelfde techniek wordt tegenwoordig in de automobielindustrie toegepast om een creatief, trendy en uniek design voor achterlichten te realiseren. Het geïntegreerde achterlicht in het batterijpakket wordt op grote schaal gebruikt bij de Diamant-modellen,

Vijf jaar geleden lanceerde Trek met behulp van Spanninga het concept van een geïntegreerde koplamp in de fietsvoorvork: de Forklight. Omdat er onlangs een nieuwe voorvork nodig was, is er van de gelegenheid gebruik gemaakt om een nieuwe lichttechnologie toe te passen in het Forklight-systeem. Deze nieuw Forklight heeft een nog betere lichtspreiding en een zo laag mogelijk energieverbruik.

Bron: Tweewieler.nl

Spanninga maakt geïntegreerd achterlicht was last modified: oktober 14th, 2011 by Redactie
Ontvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook