A.s. zondag Tour RonDom

7 jaar geleden

Zondag 1 juli wordt Tour RonDom op het Domplein in Utrecht georganiseerd. De hele dag staat volledig in het teken van de elektrische fiets en alle grote fietsmerken zijn aanwezig. Van 9.00 tot 17.00 uur is er de mogelijkheid om gratis meerdere E-bikes uit te proberen. De Utrechtse Wethouder Frits Lintmeijer is ook aanwezig bij Tour RonDom.

De fietsmerken die met testmodellen op Domplein staan zijn: Batavus, Gazelle, Sparta, Ecomo, Dutch ID, Flyer en Bikkel Bikes. Daarnaast is E-bike kit aanwezig die de normale fiets ombouwen tot een elektrische fiets. Tot slot zijn ENRA Verzekeringen en de Fietsersbond aanwezig om meer informatie te verstrekken over de juiste verzekering en de mogelijkheden die de E-bike biedt.

Tevens is er de mogelijkheid om 4 mooie routes te fietsen vanaf Domplein. Er zal gestart worden tussen 9.00 en 10.30 uur en deelnemers gaan in het bezit van een routebeschrijving en historische achtergrondinformatie de provincie ontdekken. Enkele bezienswaardigheden op de routes zijn Kasteel Haarzuilens, vliegbasis Soesterberg, Maarsseveense plassen en het oude Vreeswijk.

Iedereen die geïnteresseerd is in de voordelen van de elektrische fiets of er over nadenkt om er één aan te schaffen is van harte welkom op zondag 1 juli. De experts die aanwezig zijn kunnen de deelnemers van de juiste informatie voorzien. Ga voor meer informatie naar www.tourrondom.nl.

Meer nieuwsartikelen