D’Ieteren distribueert AVE e-bikes

Via de werkmaatschappij Power To Wheels heeft D’Ieteren de distributie opgepakt van Advanced Vehicle Engeneering (AVE). Dat is bekend gemaakt tijdens recente dealershows.

AVE is een Duitse onderneming, die zes jaar geleden opgericht is, met als doel innovatieve en intelligente elektrische fietsen op de markt te brengen. Het hoofdkantoor zetelt in Oberpframmern (Bavaria, D), waar ook de assemblage van de fietsen plaats vindt.

De collectie e-bikes van AVE bestaat uit veertien modellen, verdeeld over vijf verschillende series (TH (touring), SH (sport), XH (offroad, MH (urban) en Speed-pedelec 45 km/h), waarvan alle modellen standaard voorzien zijn van Bosch aandrijving, met het nieuwe Bosch display en de redesigned bediening.

Behalve in Duitsland wordt AVE ook op de markt gebracht in Australië, Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Zwitserland, Spanje en vanaf nu dus ook in de Benelux, dankzij Power To Wheels, die van start gaat met de 2013 collectie. Deze zal medio februari/maart 2013 leverbaar zijn.

Tijdens de recente dealershows in november heeft Power To Wheels de merken gepresenteerd aan haar dealers. Tijdens de komende FietsVAK in Amsterdam, zal AVE ook in de stand van Power To Wheels te zien zijn.

Naast AVE is Power To Wheels ook op de markt actief met Solex, A2B en hun eigen merk D-Cycle.

Bron: Fietsmarkt.com

D’Ieteren distribueert AVE e-bikes was last modified: december 4th, 2012 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:


Categoriën: BlogOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook