DKCity komt met uniek design

De Taiwanese fabrikant DKCity heeft een nieuwe elektrische fiets ontwikkeld met nogal een apart design. De fiets bevat een V-vormig frame waarin de accu is geïntegreerd. Midden in het frame zit een open gat waarop gelijk door de gebruiker te zien wat de status van de accu en het motorvermogen is. Dit wordt weergegeven door middel van een aantal LED lampjes. De DB0 7, zoals de fiets heet, wordt uitgebracht in zowel een 28″ als een 20″ versie.

Achter het ontwerp zit Robrady Design” uit Florida (Verenigde Staten). Het aansturen van de ondersteuning moet via een mobiel op het stuur uitgevoerd worden, de mobiel staat draadloos in verbinding met de fiets. De leverancier van de app voor de smartphone heeft aangekondigd dat deze door de bestuurder gemakkelijk is te bedienen.

De zadelhoogte is gemakkelijk aan te passen d.m.v. een telescopische zadelpen voor een optimale zithouding. De accu is geïntegreerd in het achterste deel van het frame en kan gemakkelijk worden verwijderd. De batterij zal uitgevoerd worden in een 36 volt / 11 Ah accu. De 500W en 250W naafmotor zal in het achterwiel worden bevestigd.

Productfilm:
httpvh://youtu.be/N0f0mMA91T4

DKCity meld ons dat de DBo7 waarschijnlijk in december 2012 verkrijgbaar zullen zijn. De prijs is onbekend.

Wij zijn benieuwd wat u vind van dit ontwerp? Laat u reactie onder dit bericht achter.

DKCity komt met uniek design was last modified: september 20th, 2012 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Comments

  1. Alice
    Alice 9 oktober, 2012, 03:19

    warden: in het hierboven brsepoken CMAJ-artikel staat: De sekseratio bij geboorte (sex ratio at birth of SRB) is gedefinieerd als het aantal jongens dat wordt geboren op elke honderd meisjes. Deze is opmerkelijk consistent in menselijke populaties en bedraagt gemiddeld 105 mannelijke geboortes op elke honderd vrouwelijke geboortes. Datzelfde getal vind ik ook op allerlei andere plekken. Kun je een bron geven voor jouw stelling dat er juist meer meisjes dan jongens worden geboren?

    Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: BlogOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook