DKCity komt met uniek design

7 jaar geleden

De Taiwanese fabrikant DKCity heeft een nieuwe elektrische fiets ontwikkeld met nogal een apart design. De fiets bevat een V-vormig frame waarin de accu is ge├»ntegreerd. Midden in het frame zit een open gat waarop gelijk door de gebruiker te zien wat de status van de accu en het motorvermogen is. Dit wordt weergegeven door middel van een aantal LED lampjes. De DB0 7, zoals de fiets heet, wordt uitgebracht in zowel een 28″ als een 20″ versie.

Achter het ontwerp zit Robrady Design” uit Florida (Verenigde Staten). Het aansturen van de ondersteuning moet via een mobiel op het stuur uitgevoerd worden, de mobiel staat draadloos in verbinding met de fiets. De leverancier van de app voor de smartphone heeft aangekondigd dat deze door de bestuurder gemakkelijk is te bedienen.

De zadelhoogte is gemakkelijk aan te passen d.m.v. een telescopische zadelpen voor een optimale zithouding. De accu is geïntegreerd in het achterste deel van het frame en kan gemakkelijk worden verwijderd. De batterij zal uitgevoerd worden in een 36 volt / 11 Ah accu. De 500W en 250W naafmotor zal in het achterwiel worden bevestigd.

Productfilm:
httpvh://youtu.be/N0f0mMA91T4

DKCity meld ons dat de DBo7 waarschijnlijk in december 2012 verkrijgbaar zullen zijn. De prijs is onbekend.

Wij zijn benieuwd wat u vind van dit ontwerp? Laat u reactie onder dit bericht achter.

Meer nieuwsartikelen