Dutch ID Trekking+ : Sportief & superlicht

7 jaar geleden

Sportiever. Lichter. En een nog grotere actieradius. Welkom in de wereld van de nieuwste e-bike van Dutch ID powered by Bosch. Welkom bij de Trekking+.

Dutch ID onthult volgende week op Eurobike in Friedrichshafen (hal A7, nr 202) haar nieuwe e-bike. Dutch ID is er van overtuigd dat dit de tijd is van het nieuwe fietsen en de Trekking+ voegt een nieuwe dimensie toe aan dat begrip.

De Trekking+ is er voor de sportieve e-biker. Denk aan de langere vakantietochten. Maar ook aan forse afstanden tussen woning en werk. Want die ‘plus’ staat er niet voor niets. Dit is een model dat nét even verder gaat. Letterlijk en figuurlijk.

De hoogwaardige Bosch-accu’s van de Trekking+ bieden talloze mogelijkheden. De grotere, optionele modellen kennen een actieradius van liefst 165 kilometer! Eén accu is dus meer dan voldoende om een lange toertocht te voltooien.

Die grote actieradius zit ‘m niet alleen in de accu. De nieuwste e-bike van Dutch ID is licht, héél licht: slechts 23,4 kilogram. Momenteel één van de lichtste e-bikes met middenmotor verkrijgbaar op de Nederlandse markt.

De Trekking+ is compleet uitgerust, onder meer met de high-quality Schwalbe Marathon Supreme-banden. Goede grip, minimale rolweerstand. En dan de schijfremmen van Tektro: zelfs de meest uitdagende afdaling wordt daarmee een ontspannen toertocht.

Dutch ID heeft de Trekking+ bovendien voorzien van de laatste, praktische digitale onderdelen. Zo ondersteunt het nieuwe middenconsole van Bosch vijf modi en fungeert het tevens als fietscomputer. En tot slot, omdat de accu’s van de verschillende telefoons en MP3-spelers niet altijd even lang meegaan als de accu’s van de Trekking+, is de Dutch ID Trekking+ uitgerust met een USB-poort. Opladen kan voortaan altijd.

Zoals alle Dutch ID e-bikes wordt ook de Trekking+ met de hand geassembleerd en getest in Nederland. Door gekwalificeerde monteurs en met de grootst mogelijke zorg. Omdat kwaliteit boven alles gaat.

De nieuwe Dutch ID Trekking+ is leverbaar vanaf februari 2013.

 

Meer nieuwsartikelen