E-BikeXperience verhuist naar Kampeer en Caravan Jaarbeurs

7 jaar geleden

UTRECHT – VNU Exhibitons heeft besloten de vakdag van E-BikeXperience los te koppelen van de consumentendagen. Dit jaar was de beurs gelijk met de Bike Motion Benelux, maar gezien de huidige economische omstandigheden, het toekomstperspectief en het aantal te verwachten bezoekers is besloten de deelnemers aan E-BikeXperience een beter bereik te bieden. E-BikeXperience verhuist voor de consument naar de Kampeer en Caravan Jaarbeurs van 19 tot en met 23 oktober 2012.

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs biedt de fietsmerken een potentieel van zo’n 40.000 bezoekers. “Je praat over een evenement dat goed is voor 40.000 consumenten, die een interessante doelgroep vormen voor deze elektrische fietsen. We blijven het paviljoen E-BikeXperience noemen, alleen hoeven de mensen hier niet apart een kaartje voor te kopen”, geeft projectmanager Cécile van Hattem aan.

Nieuwe opzet testparcours
De plattegrond voor het E-BikeXperience paviljoen tijdens Kampeer en Caravan Jaarbeurs staat gereed, wat opvalt is een nieuwe opzet van het testparcours. Gehoor gevend aan exposanten, kan een deel van hen de stand direct aan het testparcours krijgen, zodat bezoekers vanuit de stand direct kunnen testrijden.

Vakdag Bike Motion Benelux
Voor het vakbezoek blijft er de mogelijkheid deel te nemen aan de vakdag van Bike Motion Benelux op maandag 15 oktober. De presentatie van de verschillende e-bike merken zal geplaatst worden in de nabijheid van Bike Motion zodat de vakbezoekers eenvoudig over kunnen lopen zoals ook afgelopen jaar gedaan werd. Voor een groot deel van de dealers is momenteel de E-bike van groot belang voor de omzet. De merken willen zich dan ook graag presenteren aan de 5.000 vakbezoekers die Bike Motion Benelux bezoeken.

Bron: Tweewieler.nl

Meer nieuwsartikelen