Een e-bike met aanhanger

Een fiets die aangedreven wordt door een aanhanger? Dat kan! De Amerikaanse Ridekick, die in Europa nog onbekend is, kan een goede vervanger worden voor de reguliere elektrische fiets.

De Ridekick is een fietsaanhanger waar een motor van 500 watt in verwerkt zit. De aanhanger kan aan het achterwiel van elke fiets gekoppeld worden. Het voordeel van de Ridekick is dat hij een stuk goedkoper is dan de bekende elektrische fiets. Hij kost namelijk $699,- en is voor particulieren rechtstreeks via de website te bestellen. De Ridekick kan u met ongeveer 30 km per uur voortstuwen.

Nog een voordeel van de Ridekick is dat u hem alleen bevestigt als u hem nodig heeft. Bijvoorbeeld als u weet dat u een berg op moet of een lange fietstocht gaat maken. Verder biedt de Ridekick genoeg laadruimte voor eventuele tassen of boodschappen. Europese wetgeving laat helaas slechts een motorvermogen van 250W toe, maar wanneer deze drempel in de toekomst wegvalt is er meer dan genoeg reden om de Ridekick snel naar Nederland te halen.

Review door de ontwerper zelf:

httpv://youtu.be/f0AaqAhW2VI

Bron: Fietsen.123.nl

Een e-bike met aanhanger was last modified: februari 6th, 2012 by Redactie
Ontvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook