Elektrische fiets van RAP wint op prijs én kwaliteit

De beste prijs-kwaliteitverhouding. De TOUR7, het eerste model van RAP Elektrische Fietsen, valt bij de test van elektrische fietsen tot € 2.099,- van ElektrischeFietsen.com direct in de prijzen. De TOUR7 is een fiets van hoge kwaliteit, uitgerust met ultramoderne trapkrachttechniek. Toch is de prijs (€ 1449,-) uitermate laag voor een fiets van deze statuur. Wat is het is geheim?

Technisch vernuft van eigen bodem. Door de in Nederland ontwikkelde, intelligente trapondersteuning op basis van trapkrachtmeting bepaalt u zelf hoeveel extra vermogen u van de motor wilt hebben. U kiest dus zelf of u sportief wilt fietsen, of even een zetje in de rug wilt hebben op het moment dat u dat het beste uitkomt. Met een actieradius tot 120 kilometer bent u bovendien tijdens uw gehele fietstocht verzekerd van ondersteuning.

Standaard lage prijs
Rijklaar aan huis geleverd. Een gratis onderhoudsbeurt. Service en onderhoud aan huis. Het zijn enkele kenmerken waarmee de TOUR7 van RAP zich onderscheidt. Mede door een slimme combinatie van techniek uit eigen land en assemblage in het Verre Oosten kan RAP haar fietsen voor een standaard lage(re) prijs aanbieden. Een ander belangrijk voordeel is, dat u de TOUR7 rechtstreeks bij RAP, of via een van haar erkende monteurs, kunt bestellen. Doordat u direct bij RAP
-of een van haar monteurs- afneemt, hoeft er niet onnodig extra marge op uw fiets te worden doorberekend. De besparing op extra kosten levert daarnaast nog een aantal andere voordelen op.

Gratis verzekerd
De fietsen worden na bestelling door de erkende monteur rijklaar gemaakt en op afspraak gratis bij u aan huis bezorgd. Naast ons eigen kantoor kunt u voor al uw vragen over uw RAP fiets bij de monteur terecht. Elke monteur is tevens aangesloten bij FietsNED, het mobiele fietsennetwerk waar u op elke locatie in Nederland een beroep op kunt doen. Want u ontvangt bij aankoop van een TOUR7 namelijk van ons een gratis lidmaatschapspas, waarmee u altijd verzekerd bent van hulp bij pech onderweg.

RAP – de beste in zijn klasse
Uit verschillende testresultaten blijkt dat de TOUR7 tot de beste in zijn klasse behoort. Hoewel we trots zijn op deze vermeldingen, horen we toch het liefst van uzelf hoe u onze fiets ervaart. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een uitgebreide, vrijblijvende testrit op het nieuwste model en geven graag een nadere toelichting op het gebruiksgemak.

Voor meer informatie bent u welkom op onze website.

Bekijk de TOUR7 op YouTube.

Elektrische fiets van RAP wint op prijs én kwaliteit was last modified: oktober 5th, 2017 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Comments

 1. yannick
  yannick 9 april, 2013, 17:00

  ik hoop dat ik die fiets win

  Reply this comment
 2. Oostenbrink
  Oostenbrink 28 oktober, 2012, 13:33

  lijkt ons een zeer goede fiets.
  wij gaan volgend voorjaar zeker proefrijden en als het beval gaan we als we ons vakantiegeld hebben er zeker één aanschaffen

  Reply this comment
 3. A Kuijs
  A Kuijs 3 oktober, 2012, 00:02

  Jammer dat er geen lifepo4 accu op zit, dan was het een echte topfiets.

  Reply this comment
 4. Freek koster
  Freek koster 26 september, 2012, 21:49

  Geweldige fiets met zeer goede ondersteuning, een aanrader die je zeker zal bevallen

  Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: Toppers
Tags: TopperOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

 • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
 • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
 • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook