ElektrischeFietsen.com Event 2012 groot succes!

7 jaar geleden

Het ElektrischeFietsen.com Event 2012 is dit jaar weer een groot succes geworden. Voor iedereen die op zoek is naar de perfecte elektrische fiets of een elektrisch fietsen een keer wilde proberen waren alle merken op één dag, op één plaats vertegenwoordigd. Met meer deelnemende merken heeft het ElektrischeFietsen.com Event in Amersfoort dit jaar ruim 5000 bezoekers getrokken. Het ElektrischeFietsen.com Event is het evenement bij uitstek om alles te weten te komen over de elektrische fiets. De dag stond bol van informatie, workshops, tips en aankoopadvies over de elektrische fiets.

Wind in de rug
Met de verkoop van 178.000 elektrische fietsen in 2011 en een flink groeiend aantal dit jaar is de elektrische fiets niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Met de opkomst van elektrische fiets zijn ook de bekende fietsproducenten ingesprongen op deze nieuwe mobiliteitsbeweging, met als resultaat een breed scala aan elektrische fietsen. Door dit grote aanbod en variëteit aan fietsen vergt het vinden van de juiste elektrische fiets voor de consument hierdoor wel meer aandacht.

Proefrit
Al snel stroomde het evenemententerrein vol met enthousiaste mensen die graag eens diverse elektrische fietsmerken wilden uitproberen op het aangesloten testparcours. Naast het inwinnen van informatie over de elektrische fiets konden er ook dit jaar weer vollop proefritten worden gemaakt op alle aanwezige modellen. De fiets kon op alle punten goed worden uitgetest, op het 1,5 kilometer lange parcours met zowel vlakke als steile gedeeltes konden alle merken en typen uitgebreid getest worden.

Goed vertegenwoordigd
Op zondag 6 mei 2012 waren de belangrijkste fietsproducenten aanwezig. De bezoekers konden o.a. de fietsen van de volgende merken uitproberen: Koga, Giant, Batavus, Gazelle, Union, Sparta, Flyer, Saxonette, Flyer, Dutch-ID, Keola, Merida, Centurion, BeOne, A2B, Solex, D-Cycle, RAP, Klever, Victoria, Kalkhoff, Haibike, Sinus, Kemp Starley, QWIC, SilentForce, Fylla, E-Bikez, Cube, Bikkel, Trek, Montego, Antec en Montego.

Het evenement was gratis toegankelijk.

Bekijk hier alle foto’s van het Event 2012 !
Meer foto’s volgen zo snel mogelijk!

Meer nieuwsartikelen