Fiets en Wandelbeurs België groot succes

Afgelopen weekend vond in Mechelen de eerste Vlaamse editie van de Fiets en Wandelbeurs plaats. Het was meteen een schot in de roos. Zaterdag en zondag samen bezochten meer dan 14.000 bezoekers de beurs.

Zaterdagmorgen werd de beurs geopend door Bart Somers, burgemeester van Mechelen, Inga Verhaert, gedeputeerde voor Toerisme van de Provincie Antwerpen en Peter De Wilde, administrateur-generaal van Toerisme Vlaanderen. Daarna mochten de bezoekers de beursvloer op om zich te laten inspireren, zowel voor fiets- of wandeluitstappen vlakbij in eigen regio als voor actieve fiets- en wandelvakanties in Europa of daarbuiten. Bovendien konden ze outdoormateriaal bekijken en een breed gamma aan fietsen uittesten op het fietsparcours.

“Al onze verwachtingen zijn overtroffen”, aldus Theo Jorna, organisator van de beurs. “Net als vorige week in Amsterdam zien we dat een groeiende groep mensen op zoek is naar leuke routes of bestemmingen om te fietsen en wandelen. Die groep hebben we dankzij de samenwerking met Vlaamse organisaties als de Vakantiefietser, Grote Routepaden en Aktivia ruimschoots bereikt. Er komt dan ook met zekerheid een nieuwe editie van de Fiets en Wandelbeurs, meer bepaald op 16 en 17 februari 2013.”

Fiets en Wandelbeurs België groot succes was last modified: februari 20th, 2012 by Redactie
Ontvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook