Flyer wint vouwfietstest

In het juninummer van de Kampeer en Caravan Kampioen testte de redactie van dit blad 12 elektrische vouwfietsen. De Flyer vouwfiets werd hierbij tot testwinnaar uitgeroepen.

De Flyer vouwfiets behaalde in alle drie de beoordelingscategorieën (samenvouwen, rijeigenschappen en zitpositie/instelbaarheid) de maximale score van 5.

Laag gewicht
‘Op de camping is een elektrische vouwfiets het ideale vervoermiddel voor een ritje naar de bakker of de markt in een nabijgelegen dorp. Hij is eenvoudig mee te nemen in caravan of camper. Het gewicht is lager dan dat van een normale elektrische fiets en je hebt geen fietsdrager nodig,’ aldus de jury.

In het juryrapport valt verder te lezen: ‘De Flyer scoort op alle onderdelen goed en de uitrusting is gebaseerd op hoogwaardige onderdelen. De rijeigenschappen zijn subliem, de fiets stuurt mooi strak en daarbij is de zitpositie goed instelbaar, ook voor lange personen.’

Simpel samenvouwen
‘De motor zorgt voor een gunstige gewichtsverdeling, maakt niet veel geluid en geeft een fijne krachtondersteuning in drie standen. Samenvouwen van de Flyer is simpel en doeltreffend en vergt weinig kracht,’ besluit de jury.

Klik hier voor het volledige juryrapport

Bron: tweewieler.nl

Flyer wint vouwfietstest was last modified: juni 13th, 2012 by Redactie
Ontvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook