Jury buigt zich over E-Bike van het Jaar 2013

De jury van de verkiezingen Fiets en E-Bike van het Jaar 2013 is neergestreken in Barchem en buigt zich over de ingestuurde modellen. Later deze week worden de nominaties bekend gemaakt.

De 10-koppige jury bekijkt, berijdt en beoordeelt dit jaar in totaal 26 elektrische fietsen (20 merken), die in prijs variëren van € 1399,- tot € 8950,-. Aan de Fiets van het Jaar nemen 16 gewone fietsen (9 merken) deel, in de prijscategorieën van € 399,- tot € 6999,-.

Het aantal ingestuurde fietsen voor de Fiets van het Jaar verkiezing is historisch laag en het aantal e-bikes historisch hoog. Oorspronkelijk waren zelfs 29 modellen ingeschreven, maar 3 modellen zijn te elfder ure terug getrokken. Opvallend bij de ingezonden modellen voor de E-Bike van het Jaar is dat 8 van de 26 modellen uitgerust zijn met de aandrijving van Bosch.

De Fiets en E-Bike van het Jaar zijn belangrijke brancheprijzen, die hun bestaansrecht ruimschoots bewezen hebben. De Fiets van het Jaar verkiezing wordt nu voor de 26e achtereenvolgende keer georganiseerd en de E-Bike van het Jaar, als aparte spin off, voor de derde keer.

Dit jaar werden de Koga World Traveller bekroond tot Fiets van het Jaar 2012 en de Cannondale E-Series tot E-Bike van het Jaar. De uitslag van volgend jaar zal bekend gemaakt worden op zondag 20 januari 2013 tijdens de FietsVAK in Amsterdam RAI.

Bron: fietsmarkt.com
Jury buigt zich over E-Bike van het Jaar 2013 was last modified: december 17th, 2012 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: BlogOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook