Montego komt met drie nieuwe modellen

7 jaar geleden

Montego voegt 3 nieuwe modellen toe aan haar collectie waarvan 2 modellen in zowel een dames- als heren uitvoering. De E-bikes zijn uitgerust met het Panterra 25V ED2 systeem of Panterra 37V ED3 systeem.

Klik voor meer informatie

Voor de dames is het instapmodel de Flirt, uitgevoerd met Nexus 3, rollerbrake en V-brake en het Panterra ED2 systeem. Het betrouwbare ondersteuningssysteem heeft een even krachtige motor als het ED3 systeem maar met een 25V Li-Ion batterij (25V x 11Ah = 275 Wh) en een eenvoudig te bedienen display. Het gebruiksgemak en de functionaliteit van het display is zeer prettig. Daarnaast is de fiets conform lifestyle gedesigned met het oog op de sportieve vrouw die in haar vrije tijd graag wil fietsen. Tevens is de fiets uitermate geschikt voor het woon-werkverkeer en woon-schoolverkeer.

Naast het model Flirt hebben we een stadsfiets ontwikkeld voor zowel dames als heren, de nieuwe U-turn. Deze stoere E-bike is onder andere uitgerust met het bovengenoemde ED2 systeem, een stevige achterdrager en een ART goedgekeurd slot om uw bezit veilig te stellen. Kortom, een prima keuze om bijvoorbeeld uw zware boodschappen probleemloos naar huis te vervoeren.

Klik voor meer informatie

Tot slot is er voor de tourrijders het model Elegant. Een comfortabele, statige tourfiets met een lage instap voor het damesmodel, uitgevoerd met het veelzijdige ED3 systeem. Onder andere door de krachtige batterij (37V Li-Ion 8,8 Ah = 325 Wh) zeer geschikt voor de langere fietstochten.

Bent ook benieuwd naar de rijeigenschappen van deze fiets? Test zelf de Flirt, U-turn of de Elegant op het ElektrischeFietsen.com Event 2012.

Meer nieuwsartikelen