Nieuwe gebruikerservaringen

Bent u ook benieuwd naar de ervaringen van andere elektrische fiets gebruikers? Wij hebben de laatste maanden een hoop ervaringen opgestuurd gekregen en hebben er daarvan weer een groot aantal op de speciale ervaringen pagina geplaatst. Bekijk dus snel de ervaringen van andere mensen over bijna ieder elektrische fiets merk wat er verkrijgbaar is op de markt.

Natuurlijk moet u ook eerst zelf de fiets ervaren hebben voordat u een eigen oordeel kan geven, probeer daarom altijd eerst de fiets uit voordat u hem aanschaft. Dit kan bij de plaatselijke dealers maar natuurlijk ook op de Landelijke ElektrischeFietsen.com Opstapdag op zondag 6 mei in Amersfoort.

Bij de plaatselijke dealer zal je waarschijnlijk maar maximaal 3 of 4 verschillende merken kunnen uitproberen, tijdens de Landelijke Opstapdag zijn er meer dan 20 merken aanwezig te proberen op het grootste testparcours van Nederland!

Wil je zelf een ervaring opsturen zodat wij deze ook binnenkort op de website kunnen plaatsen? Dit kan via het volgende invulformulier.

Nieuwe gebruikerservaringen was last modified: oktober 13th, 2017 by Redactie
Ontvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook