Smart e-bike verkrijgbaar in 2014

Smart heeft besloten de volledig elektrisch aangedreven E-scooter in 2014 op de markt te brengen. Daarmee breidt het merk zijn innovatieve portfolio van elektrisch aangedreven voertuigen voor gebruik in de stad verder uit.

httpvh://youtu.be/eJMEjAfECR8

De smart escooter beleefde zijn wereldpremière op de autotentoonstelling van Parijs in 2010. Hij werd daar tentoongesteld als onderdeel van de visie van smart op mobiliteitsconcepten voor steden, waartoe ook de onlangs geïntroduceerde ebike en fortwo ed behoren.

Een echte smart

De definitieve versie van de smart escooter wordt binnen twee jaar gepresenteerd. Evenals het prototype is hij volledig elektrisch aangedreven en dus lokaal emissievrij. Bovendien beschikt het productiemodel over een groot aantal innovatieve en trendsettende features. Het uiterlijk wordt ten opzichte van het studiemodel uit 2010 verder ontwikkeld en verfijnd – ook de escooter zal direct als smart herkenbaar zijn.

Volop rijplezier

Met de komst van de escooter biedt smart als enige merk een compleet voertuigportfolio voor emissievrije stedelijke mobiliteit. Met de elektrisch aangedreven ebike, de fortwo en binnenkort de escooter draagt smart bij aan een beter leefklimaat in stedelijke omgevingen. Niet alleen doordat deze vervoermiddelen geen schadelijke stoffen uitstoten, maar ook door hun compacte, praktische afmetingen. Wat de smart ebike, de fortwo en de escooter des te aantrekkelijker maakt, is de hoge mate van rijplezer die ze bieden.

Bron: fietsplanplus.nl

Smart e-bike verkrijgbaar in 2014 was last modified: mei 21st, 2012 by Redactie
Ontvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook