Test zelf alle fietsen!

6 jaar geleden

Zoals u weet vind op 6 mei alweer het 10de ElektrischeFietsen.com Event plaats in Amersfoort. Het grootste elektrische fiets evenement van Nederland wordt ook dit jaar weer verzorgd door de Stichting ElektrischeFietsen.com. Wij zijn op dit moment druk bezig met alle voorbereidingen voor dit unieke evenement.

Wij kunnen u al vertellen dat er op deze dag meer dan 18 verschillende elektrische merken aanwezig zullen zijn. Op deze dag kunt u alle merken gratis komen uitproberen op het grootste (1500 meter) testparcours van Nederland!

Bent u dus mogelijk geïnteresseerd in een elektrische fiets dan is dit de ideale mogelijkheid om alle fietsen op één dag uit te proberen. Naast het zelf ervaren van de verschillende fietsen op deze dag, staan alle merken voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bespaar allerlei ritjes naar diverse dealers in het land. Kom gewoon 6 mei naar het ElektrischeFietsen.com Event !

Dit unieke evenement vindt dit jaar weer plaats op Sportpark Zielhorst te Amersfoort. Wij zien u graag op zondag 6 mei van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Voor meer up-2-date informatie hou de website in de gaten!

Meer nieuwsartikelen