Data ElektrischeFietsen.com Events 2014 zijn bekend!

5 jaar geleden

Na het grote succes van dit jaar zal ook in 2014 het ElektrischeFietsen.com Event uiteraard weer plaats gaan vinden. Op zaterdag 3 mei in Breda en een week later op zaterdag 10 mei zijn alle merken en modellen ook weer uit te proberen in Amersfoort. Al meer dan 10 jaar lang wordt hier het ElektrischeFietsen.com Event georganiseerd.

Duizenden bezoekers waren in april dit jaar aanwezig om diverse elektrische fiets modellen uit te proberen. Velen hadden na een bezoek van dit evenement een goede indruk gekregen van de elektrische fiets. Wat zijn nou precies de verschillen? Waar moet ik op letten bij aanschaf? Welke fiets heeft de lekkerste ondersteuning? Een bezoek aan één van deze Events geeft u alle antwoorden op deze vragen.

Editie 2014
Diverse merken zullen aanwezig zijn om u de nieuwe 2014 modellen te laten ervaren op de twee grootste testparcours van de Benelux! Laat u informeren over de laatste technieken op het gebied van de elektrische fiets. De aanwezige merken beloven ook weer te komen met spetterende kortingsacties voor de bezoekers van de Events. Daarnaast zijn er ook weer diverse fabrikanten aanwezig op het gebied van fietsendragers en andere fietsaccessoires. Alle stands zijn bemant met deskundig personeel om u alles over de elektrische fiets te kunnen vertellen.

Bekijk hier alle informatie over de ElektrischeFietsen.com Events 2014!

Meer nieuwsartikelen