E-bikez ‘Spark’ op de Elektrischefietsen.com Events 2013!

De Spark van E-bikez heeft een stijlvol, modern design dat gezien mag worden. Bovendien is deze comfortabele, onderhoudsarme en betrouwbare elektrische fiets gemakkelijk te bedienen. De e-bike heeft een hoog bereik (120 km) en een krachtige motor, maar kan ook zonder ondersteuning gebruikt worden. Niet voor niets is deze E-bikez Spark als tweede best getest op prijs/kwaliteit door ElektrischeFietsen.com test 2012.

De Spark is leverbaar in de kleuren wit en mat zwart.

Klik hier voor de specificaties en meer informatie over de E-bikez Spark

E-bikez

E-bikez is een innovatieve onderneming die gespecialiseerd is in kwalitatief hoogstaande elektrische fietsen (e-bikes) tegen een scherpe prijs. E-bikez gelooft in de elektrische fiets als duurzaam en gezond alternatief vervoermiddel, dat een steeds prominentere rol in het huidige straatbeeld krijgt. De missie van E-bikez is dan ook om stijlvolle kwalitatieve elektrische fietsen toegankelijk te maken voor iedereen. Daarbij streven we naar een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. E-bikez staat voor stijlvol, comfortabel, zeer betrouwbaar en de beste service.

Klik hier voor de E-bikez website.

Zelf de Spark testen? Kom naar de ElektrischeFietsen.com Events 2013 in Amersfoort (21 april) en Breda (27 april). Of bel voor een gratis proefrit aan huis: 030 268 20 10.

E-bikez ‘Spark’ op de Elektrischefietsen.com Events 2013! was last modified: augustus 8th, 2016 by Redactie
Ontvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook