E-bikez ‘Spark’ op de Elektrischefietsen.com Events 2013!

6 jaar geleden

De Spark van E-bikez heeft een stijlvol, modern design dat gezien mag worden. Bovendien is deze comfortabele, onderhoudsarme en betrouwbare elektrische fiets gemakkelijk te bedienen. De e-bike heeft een hoog bereik (120 km) en een krachtige motor, maar kan ook zonder ondersteuning gebruikt worden. Niet voor niets is deze E-bikez Spark als tweede best getest op prijs/kwaliteit door ElektrischeFietsen.com test 2012.

De Spark is leverbaar in de kleuren wit en mat zwart.

E-bikez

E-bikez is een innovatieve onderneming die gespecialiseerd is in kwalitatief hoogstaande elektrische fietsen (e-bikes) tegen een scherpe prijs. E-bikez gelooft in de elektrische fiets als duurzaam en gezond alternatief vervoermiddel, dat een steeds prominentere rol in het huidige straatbeeld krijgt. De missie van E-bikez is dan ook om stijlvolle kwalitatieve elektrische fietsen toegankelijk te maken voor iedereen. Daarbij streven we naar een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. E-bikez staat voor stijlvol, comfortabel, zeer betrouwbaar en de beste service.

Zelf de Spark testen? Kom naar de ElektrischeFietsen.com Events 2013 in Amersfoort (21 april) en Breda (27 april). Of bel voor een gratis proefrit aan huis: 030 268 20 10.

Meer nieuwsartikelen