Elektrisch fietsen is voor jong en oud(er)

5 jaar geleden

Pro E-bike is dé specialist op het gebied van elektrische fietsen. Pro E-bike combineert sportiviteit met gemak; ontspannen korte of lange stukken fietsen, al dan niet met tegenwind. Naar eigen behoefte stelt u de trapondersteuning van uw E-bike in.

U zoekt een scherp geprijsde en kwalitatief zeer goede elektrische fiets?

Koopt u bij Pro E-bike, dan koopt u direct bij de fabrikant. Hierdoor is het mogelijk om u een scherpe prijs te bieden. Pro E-bike verkoopt al elektrische fietsen vanaf € 949,-. Dit betekent echter niet dat er wordt bezuinigd op kwaliteit en service.

Alle Pro E-bikes  zijn samengesteld met de beste merkonderdelen van o.a. Shimano, Axa, Tektro, Spanninga, Suntour, Velo, Promax, Zoom en Kenda.

Service is nooit ver weg: Pro E-bike werkt samen met FietsNED, een pech- en onderhoudsdienst voor fietsen met een landelijk netwerk.  Zij regelen de garantie van uw elektrische fiets bij u thuis en onderweg.

Uniek is dat Pro E-bike bij u aan huis komt voor het maken van een proefrit. Gewoon heerlijk de E-bike uitproberen in uw eigen omgeving.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een proefrit, bel: 085-7441033 of bezoek de website: www.pro-ebike.nl .

Meer nieuwsartikelen