Binnenkort een elektrische fiets aanschaffen?

6 jaar geleden

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe elektrische fiets? Dan bent u op dit portaal aan het goede adres! Er zijn weer wat aangenamere temperaturen op komst om weer lekker op de fiets te stappen voor een lekkere tocht of gewoon voor woon-werk-verkeer. Op deze website vindt u alle nieuwste elektrische modellen van 2013 op een rij. Wij hebben voor u alle merken en modellen verzameld en online geplaatst.

Alle merken en modellen zelf uitproberen?
Wij van Stichting ElektrischeFietsen.com adviseren altijd om diverse elektrische fietsen uit te proberen voordat u een keuze gaat maken. Hiervoor bent u ook bij ons aan het goede adres. Na het succesvolle ElektrischeFietsen.com Event in 2012 organiseert de stichting dit jaar maar liefst tweemaal een evenement voor jong en oud!

In april zullen de twee grootste elektrische fiets evenementen plaats gaan vinden in Amersfoort en Breda. Op zondag 21 april in Amersfoort en zaterdag 27 april in Breda kunt u gratis alle merken en modellen uitproberen op de grootste testparcours van de Benelux (1,5 km lang) ! Naast het uitproberen zullen alle merken ook weer aanwezig zijn met een eigen stand voor deskundig advies.

U komt toch ook?
Wij krijgen al veel vragen of inschrijven nodig is? Nee dat is niet nodig, de Events zijn vrij en gratis toegankelijk!

[poll id=”31″]

Wij zien u graag verschijnen op zondag 21 april in Amersfoort of  zaterdag 27 april in Breda!

Meer nieuwsartikelen