Grote opkomst op ElektrischeFietsen.com Event Breda 2013

Tijdens de eerste editie in Breda heeft het ElektrischeFietsen.com Event 2013 ruim 4500 bezoekers getrokken. Vanaf 10.00 uur liep het evenemententerrein al helemaal vol met enthousiast publiek. Er zijn vele testrondes afgelegd op het aangelegen testparcours van 1,5 kilometer lengte. Meer dan 250 verschillende typen elektrische fietsen konden op één dag worden uitgeprobeerd door bezoekers, waarvan er ook velen vanuit België naar Breda waren gereisd om dit evenement mee te maken.

Groot aanbod elektrische fietsen
Het ElektrischeFietsen.com Event werd op zaterdag 27 april voor het eerst in Breda georganiseerd. Naast het inwinnen van alle informatie over de elektrische fiets was het in Breda ook mogelijk om alle modellen uit te proberen op een ideaal afgesloten testparcours. Vele bezoekers waren laaiend enthousiast over het grote aanbod elektrische fietsen wat er op dit Event getest kon worden. We kunnen dus concluderen dat het Event in Breda een even groot succes was als in Amersfoort.

De foto’s

[print_gllr id=15076]

 

Grote opkomst op ElektrischeFietsen.com Event Breda 2013 was last modified: mei 13th, 2013 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Comments

 1. Naam (verplicht)
  Naam (verplicht) 17 mei, 2013, 19:43

  Wij waren diezelfde ochtend in de fietswinkel van v. Oosterhout te Teteringen om te “kijken” naar e-bikes. Ria tipte ons, dat wij konden proefrijden op e-bikes in Breda.
  Drie merken sprongen er voor ons uit en de woensdag erop hebben wij 2 e-bikes besteld. Jammer genoeg moeten we wachten tot week 24+25 voor levering.We kunnen niet wachten tot het zover is, want het was een geweldige ervaring, dat je met de kleinste ondersteuning zo heerlijk lichter kunt trappen!!!

  Reply this comment
 2. Miek Weymeis
  Miek Weymeis 17 mei, 2013, 19:20

  TOP EVENEMENT ! In België zou je én moeten betalen voor parking én inkom … alles kunnen testen wat we wilden testen en met héél veel dank aan de fijne professionele mensen bij Merida !! Zij weten ondertussen ook (gold niet op alle stands…) dat vrouwen ook héél veel kunnen weten over fietsmechaniek. Niet makkelijk als er ineens twee vrouwelijke fietsmechaniekers voor je neus staan ! Volgend jaar wil ik graag weer es komen kijken naar alle nieuwigheden. Doe zo voort !

  Reply this comment
 3. Marc en Rie RAES
  Marc en Rie RAES 17 mei, 2013, 16:29

  Uitstekend georganiseerd. Leuk testparcour met zelfs een helling. Een pluspunt, alleen fietsfabrikanten waren aanwezig en geen bijprodukten, dus alles zeer overzichtelijk en prima uitleg van de medewerkers.
  Wij kwamen met plezier vanuit België (Sint Niklaas) om hier onze gading te vinden (Batavus).
  Houden zo.

  Reply this comment
 4. Kees Bussing
  Kees Bussing 28 april, 2013, 16:42

  Prima georganiseerd en een leuk testparcours op een goed bereikbare plek met auto. Zelf kwamen wij uit Noord Holland en de stands van de fabrikanten hadden enthousiaste en vakkundige medewerkers. Een pluim.!!!

  Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: EvenementenOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

 • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
 • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
 • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook