Pechhulpdienst voor elektrische fietsen

6 jaar geleden

Lekker fietsen en veel kilometers fietsplezier, dat wensen we u toe. Maar helaas is pech onderweg, waardoor u niet meer verder kunt fietsen, niet uit gesloten. Neemt u daarom een abonnement op de pech-onderweg-service van FietsNED. U ontvangt dan een pechpas waarmee u als het ware altijd uw fietsenmaker bij de hand heeft, die u in geval van pech kosteloos (uitgezonderd eventuele onderdelen) verder helpt.

Het Pechhulp-abonnement van FietsNED geeft recht op kosteloze reparatie (uitgezonderd eventuele onderdelen) bij pech onderweg. Kan uw fiets op de pechlokatie niet gemaakt worden of geeft u er de voorkeur aan om teruggebracht te worden, dan vervoeren wij u en uw rijwiel.

Fietst u samen met iemand anders, dan vervoert FietsNED ook uw reisgenoot en diens fiets. Samen uit, samen thuis!

Raakt u betrokken bij een ongeval en heeft u daarbij niet alleen schade aan uw fiets, maar ook lichamelijk letsel opgelopen, dan heeft u recht op kosteloze letselschadebijstand. Hiertoe werkt FietsNED samen met DAS de grootste en beste rechtsbijstandverzekeraar van Nederland.

Voor meer informatie over de pechhulp abonnementen, voorwaarden en ervaringen van abonnees die u reeds zijn voorgegaan, verwijzen wij u graag naar de website van FietsNED.

Wat doet FietsNED bij pech onderweg?
De FietsNED-monteur komt naar u toe met een bus die volledig is ingericht als mobiele werkplaats. Deze werkplaats is voorzien van de modernste gereedschappen, meet-apparatuur en onderdelen die nodig zijn voor de uitvoering van adequate fietsreparatie.

FietsNED biedt de volgende pechhulp-abonnementen:

– Pechpas fiets en elektrische fiets € 32,50
– Pechpas bijzondere fiets € 39,00  ( ligfiets, tandem, 3-wieler, bakfiets )
– Pechpas snorfiets, bromfiets, scooter, electrische scooter €49,00
– Pechpas scootmobiel € 69,00

Overtuigd? Vraag nu direct een pechhulppas aan!

EXTRA VOORDEEL
De FietsNED-pechpas is steeds 12 maanden geldig:

Op werkdagen van 8.00 u  tot  21.00 uur.
In het weekend van 9.00 u  tot  21.00 uur.

 

Bent u lid…
…van Fietsersbond, ANBO, Vrijwillliger.NL, Beweging 3.0, Florence Zorg of HagaZiekenhuis? Dan heeft u recht op extra korting. Vermeld wel uw lidmaatschapsnummer.

Vraag nu direct een pechhulppas aan!

Meer nieuwsartikelen