Power To Wheels concentreert zich op AVE en D-Cycle

Power To Wheels, de afdeling van D’Ieteren die zich concentreert op de elektrische fiets, sloot in januari 2011 een overeenkomst voor de Europese distributie van de gloednieuwe elektrische producten van het legendarische merk Solex. Dat merk, dat nieuw leven werd ingeblazen door de groep Sinbar, wilde zijn activiteit buiten Frankrijk ontwikkelen en in het bijzonder een distributienetwerk opzetten voor de verkoop, naverkoop en promotie van zijn tweewielers.

Aan die missie voor de opstart en uitbouw van de markt komt in april van dit jaar een einde. De groep Sinbar wil, in overeenstemming met D’Ieteren-Power To Wheels en nadat deze laatste zijn missie tot grote tevredenheid heeft afgerond, de controle over de verkoop en de naverkoopdienst op de verschillende strategische markten in eigen handen nemen.

D’Ieteren-Power To Wheels is overtuigd van het belang en de toekomst van het merk Solex en wenst de nieuwe organisatie voor de distributie van het merk dan ook alle succes toe. Op zijn beurt zal D’Ieteren-Power To Wheels zich verder concentreren op de ontwikkeling op het gebied van fietsen met elektrische bijstand, met een compleet nieuw aanbod hoogwaardige en veelbelovende modellen: D-Cycle enerzijds en AVE anderzijds.

D-Cycle biedt hoogwaardige e-bikes aan (Europese productie), eenvoudig in gebruik en onderhoud, met een tijdloos design en een zeer aantrekkelijke prijs. Zij bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor jarenlang rijplezier.

AVE is een fietsenmerk ‘Made in Germany’. Naar het voorbeeld van het BOSCH-transmissiesysteem, de referentie in de sector, wordt ieder onderdeel met de grootste zorg geselecteerd. Van offroad- tot stadsfiets, AVE combineert Duitse kwaliteit met een onmiskenbare stijl.

Power To Wheels concentreert zich op AVE en D-Cycle was last modified: augustus 9th, 2016 by Redactie
Ontvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook