QWIC introduceert Tour² en Tour² Lite

6 jaar geleden

Tijdens de FietsVak en Velofollies werden de Tour² en de Tour² Lite geïntroduceerd. Vanaf begin april zijn de nieuwste elektrische fietsen binnen het sportieve segment ook beschikbaar bij de vakhandel.

Sinds 2012 hanteert QWIC 4 verschillende segmenten waarin de elektrische fietsen gepositioneerd zijn. Als eerste wordt het sportieve segment aangevuld met twee nieuwe e-bikes: De luxe Tour² en de laaggeprijsde Tour² Lite.

Beide fietsen zijn uitgerust met het zo geroemde digitale display. Echter kent deze nu meerdere nieuwe functies. Zo heeft het nieuwe display 8 ondersteuningsstanden en een walk-assist functie. Hiermee ondersteunt de elektrische fiets tot 3 km/u. Hiermee is hij ideaal aan de hand mee te nemen bij een helling.

Tevens zijn beide fietsen voorzien van het Silent Drive systeem. Hiermee fietsen de e-bikes bijzonder stil, terwijl de krachtige 36V motor is gebleven. Dit maakt de fiets uitermate geschikt voor recreatief gebruik. Samen met het accukeuze systeem een bereik mogelijk tot wel 120 km.

“Met deze twee nieuwe modellen versterkt QWIC zich als beste merk in prijs-kwaliteit. “Niet voor niks werden wij de afgelopen twee jaar uitverkozen tot beste elektrische fiets in de prijsklasse tot €2.000,-.” Aldus algemeen directeur Michiel Hartman.

QWIC is aanwezig tijdens het ElektrischeFietsen.com Event in Amersfoort (zondag 21 april) en Breda (zaterdag 27 april). Hier zijn de Tour² en de Tour² Lite  elektrische fietsen uitgebreid te testen.

 

Meer nieuwsartikelen