RAP Elektrische fietsen opent Test Center in Tilburg

Per heden opent RAP Elektrische fietsen aan de Jules Verneweg 12 in Tilburg een Test Center voor zijn E-bikes. Het Test Center biedt beginnende en gevorderde E-bikers de gelegenheid om kennis te maken met de techniek en kwaliteit van de RAP-fietsen. Uiteraard kan hier ook een uitgebreide proefrit gemaakt worden.

RAP heeft verschillende demonstratiefietsen die voor een proefrit meegenomen kunnen worden. De brede wegen en bosrijke omgeving bieden een uitstekende gelegenheid om onze fietsen uitgebreid te kunnen testen.

Het Test Center biedt ondersteuning aan de website en het dealernetwerk. In het Test Center kan de fiets uitgeprobeerd worden; het kopen van de fiets doet u eenvoudig bij RAP, via de website of bij een van onze dealers. RAP biedt ook service en onderhoud aan huis. Daarnaast biedt RAP in de regio Tilburg nu ook de mogelijkheid voor onderhoud en reparatie vanaf onze magazijnlocatie.

Als producent van en specialist in elektrische fietsen behaalt RAP regelmatig goede scores in E-biketests. Zo heeft de TOUR7 eind vorig jaar op Elektrischefietsen.com de prijs gekregen voor de fiets met de beste prijs-kwaliteitverhouding. In de 2013-editie van de Plus Magazine E-biketest gooide de TOUR7 wederom hoge ogen.

De openingstijden zijn: dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 12.30 tot 16.30 uur of op afspraak.

Voor meer informatie over het Test Center, het maken van een afspraak, de fietsen en onze locatie(s), bel: 013 – 260 00 82 of mail: info@traprap.nl. Bezoek ook onze website.

RAP Elektrische fietsen opent Test Center in Tilburg was last modified: oktober 5th, 2017 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: Algemeen nieuwsOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook