REVIEW: Cannondale Mavaro, een sportieve krachtpatser

Deze keer nemen we de Cannondale Mavaro onder de loep. Bij Cannondale zijn de elektrische fietsen ingedeeld in de lijn genaamd: E-series. Deze lijn omvat meerdere modellen met nieuw ontwikkelde sportieve frames. De redactie van ElektrischeFietsen.com heeft de Mavaro eens goed uitgeprobeerd onder diverse omstandigheden.

Frame
De Mavaro is voor de sportieve elektrische fietser. Het spierwitte hoekige frame is geweldig strak en mooi ontworpen. Wat meteen al opvalt is dat de bagagedrager niet op het frame is geschroefd maar deel uit maakt van het frame. Doordat de accu, die is bevestigd aan de bagagedrager een lagere positie heeft, heeft dit een positievere uitwerking op het zwaartepunt van de fiets.

Sportief en strak design
Het design van de fiets heeft een sportieve uitstraling. Alle kabels zijn netjes weggewerkt, dit mede doordat deze door het frame lopen. De schijfremmen doen goed hun werk bij deze elektrische fiets. Verder beschikt de Mavaro over een Bosch middenmotor. Tijdens het fietsen op de Mavaro ondervinden wij door het comfortabele stuur een goede ondersteuning van de armen.

Perfecte rijeigenschappen
De zit- en stuurpositie zijn te vergelijken met die van een comfortabele tourfiets. De rijeigenschappen zijn goed te vergelijken met die van een Mountainbike. Eenvoudig stuurt de maar liefst 22,9 kilo lichte Mavaro ons over de straten. De Bosch middenmotor werkt erg krachtig en geleidelijk. Tussendoor versnellen gaat probleemloos door de derailleur versnelling. De Mavaro heeft geen moeite met heuvels, deze worden zonder moeite getrotseerd. De Mavaro beschikt over maar liefst 9 versnellingen en vier elektrische ondersteuningsstanden. De computer die is bevestigd op het stuur heeft een erg duidelijk display met diverse functies. De bediening gaat eenvoudig door middel van de bedieningsknoppen naast het handvat.

De Mavaro is in Nederland verkrijgbaar vanaf € 2799 ,- . Heeft u interesse in een proefrit op een Cannondale Mavaro? Zoek dan hier de dichtstbijzijnde dealer bij u in de buurt.

REVIEW: Cannondale Mavaro, een sportieve krachtpatser was last modified: augustus 5th, 2016 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Ontvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook