Sparta ION e-bike voorzien van unieke anti-diefstalbeveiliging

5 jaar geleden

De elektrische fiets is populair. Niet alleen bij fietsfanaten, maar ook bij fietsendieven. De diefstal van E-bikes stijgt snel. Sparta heeft haar elektrische fiets Sparta ION  daarom voorzien van een unieke anti-diefstalbeveiliging dat diefstal onaantrekkelijk maakt.

Zodra het display van de fiets wordt gehaald, kan er niet meer elektrisch worden gereden. De intelligente ION software koppelt het display, de accu en de motor aan elkaar. Hierdoor is het niet mogelijk om zonder tussenkomst van de Sparta dealer een ander display te plaatsen of een ander elektronisch onderdeel te vervangen. Doordat elke Sparta ION fiets wordt geregistreerd kan alleen de rechtmatige eigenaar voor vervanging of reparatie bij de Sparta dealer terecht. De Sparta ION is bij diefstal dus zowel als fiets, maar ook als losse onderdelen waardeloos geworden.

Sparta is met meer dan 500.000 verkochte e-bikes met afstand het meest verkocht e-bike merk van Nederland. Met de Sparta ION e-bike heeft de Apeldoornse fabrikant al diverse prijzen in de wacht gesleept.

Hou de website in de gaten want binnenkort vindt u op ElektrischeFietsen.com alle nieuwe elektrische fiets modellen van Sparta.

Meer nieuwsartikelen