Toekomstbeeld boordcomputer elektrische fiets

5 jaar geleden

Met de Nyon Bosch zijn weer een beetje verder aangekomen bij de toekomst van de E-Bike. Deze alles-in-een boordcomputer heeft vele functies die voorheen alleen waren voorbehouden voor smartphones. Met de Nyon kan je alle functies die normaal gesproken alleen op een telefoon beschikbaar waren nu ook op de computer van de fiets bedienen. Bijvoorbeeld de sms berichten die via bluetooth rechtstreeks naar het display op het stuur worden gestuurd. Uiteraard zal ook de navigatie functionaliteit beschikbaar zijn. Op de onderstaande video zie je meer details (video is in het Duits).

httpvh://youtu.be/28c4xLYPjg4

Naast de bekende huidige boordcomputers voor het besturen van functies zoals snelheid, batterij niveau of ondersteuningssteunniveau, biedt deze Nyon connectiviteit met smartphones. Ook kan de Nyon jou mp3 speler bedienen. Naast al deze extra functies zal de Nyon natuurlijk ook alle bekende functies weergeven zoals snelheid, afstand, batterijindicatie.

Navigatie
Navi Nyon maakt real turn-by-turn navigatie, bekend zoals in de auto. De Nyon berekent het bereik, ook berekent de navigatie de hoogtes in het landschap. Zodat de bestuurder kan zien in welke richting, hoeveel kilometers mogelijk zijn met de motor.

Bron: Ebikenews

Meer nieuwsartikelen