Wie kroont zich tot eigenaar van de unieke Dutch ID Royal Special?

5 jaar geleden


Dutch ID wil de kroning van Koning Willem-Alexander niet onopgemerkt aan zich voorbij laten gaan. Daarom komt het bedrijf met de Dutch ID Royal Specials. Twee unieke E-Bikes die – evenals de troonwisseling – slechts eens in ruim dertig jaar verschijnen. En dankzij een unieke actie maakt iedereen nu kans één van deze koninklijke fietsen te winnen.

Koningin Wilhelmina deed het. Hetzelfde geldt voor Juliana, Beatrix én Willem-Alexander, onze nieuwe koning. Fietsen. Ondanks de toegang tot allerlei luxere vervoersmiddelen. De leden van het koningshuis mogen daarom met recht gekroond worden tot de ambassadeurs van het oer-Hollandse vervoermiddel.

De troonswisseling én het feit dat Nederland precies tweehonderd jaar geleden uitgroeide tot een koninkrijk zijn voor Dutch ID aanleiding een ode aan het fietsende koningshuis te brengen. Dat doet het bedrijf met de creatie van twee unieke E-Bikes: de Dutch ID Royal Specials.

Dutch ID Royal E-Bike
Creatief artiest Peter van der Helm heeft het frame van een van deze E-Bikes een krachtig koninklijk karakter gegeven. Dat deed hij met de hand. Met een vanzelfsprekende voorkeur voor de kleuren die ons koningshuis tekenen: rood, wit en blauw. Een klein kunstwerk. De andere unieke E-Bike is uitgevoerd in die andere koninklijke kleur: oranje.

Maar daar stoppen de Hollandse kenmerken van deze unieke modellen niet. De gekwalificeerde monteurs van Dutch ID hebben de Royal Specials vervolgens met de hand afgemonteerd. Zoals alle E-Bikes van Dutch ID ‘100% handbuild in Holland’ zijn. Op deze manier garandeert Dutch ID haar klanten de hoogste kwaliteit.

De Royal Specials zijn uitgevoerd als Dutch ID Tour. Dat betekent dat de unieke modellen zijn uitgerust met de hoogwaardige onderdelen die Dutch ID kenmerken. Denk aan de Bosch-motor, die middels drie sensoren de benodigde hoeveelheid extra energie berekent. Maar ook aan het LCD Display, dat vier standen ondersteunt. En natuurlijk de accu, goed voor een actieradius tot liefst 125 kilometer. De Telegraaf bevestigde deze kwaliteiten door de E-Bike van Dutch ID vorig jaar te kronen tot testwinnaar.

Winnen?
En het mooiste van dit alles: iedereen maakt nu kans de oranje Dutch ID Royal Special te winnen. Meedoen aan de actie is eenvoudig en kosteloos. Geïnteresseerden kunnen zich wenden tot de website van Dutch ID: www.dutch-id.nl/winnen.

Op 30 april maakt Dutch ID de winnaar van de Royal Special bekend. Nu maar hopen dat de troonswisseling die dag niet ondersneeuwt bij de uitreiking van deze unieke, koninklijke E-Bike.

Meer nieuwsartikelen