Consument kiest beste fietsenwinkel

5 jaar geleden

In de jaarlijkse verkiezing van het brancheblad de Tweewieler is Hans Struijk fietsen overtuigend verkozen tot de beste tweewieler winkel van Nederland. Binnen de fietsbranche is deze verkiezing de belangrijkste graatmeter, van de 2.500 fietsenwinkels worden de beste winkels genomineerd, waarna de klant mag stemmen voor de beste winkel.

Klanten stemmen massaal voor Hans Struijk
Onderdeel van de nominatie was een stemming waarin meer dan 43.000 klanten hun stem hebben uitgebracht. Ze konden kiezen uit 8 winkels, waarvan Hans Struijk er 1 was. Deze stemming heeft Hans Struijk overtuigend gewonnen met meer dan 30% van de stemmen. In de finale waren er nog maar 5 winkels over, ook hier won Hans Struijk overtuigend, met bijna het dubbele aantal stemmen van de tweede winkel.

Klant tevredenheid staat centraal
Voor Hans Struijk fietsen zijn de lovende woorden van hun klanten een bevestiging dat ze op het goede pad zitten. CEO Bastiaan Hagenouw vertelt: “Een jaar geleden zijn we gestart met het structureel meten van klanttevredenheid. Voordat we dat deden zaten we zelf te bedenken wat de klant wilde, maar nu vragen we het gewoon aan onze klanten. Het overgrote deel van alle veranderingen die we nu doen zijn ingegeven door wat we terugkrijgen van onze klanten.”¬†Voor Hans Struijk fietsen is deze nominatie een mooie bekroning. Bastiaan Hagenouw reageert: “Afgelopen jaar is een bijzonder jaar geweest. We hebben ons hele winkelconcept vernieuwd, met onze winkel tegenover de RAI als flagshipstore.

Meer nieuwsartikelen