De Dutch ID E-Bike; Een waardig vervanger van de auto

5 jaar geleden

Dutch-ID Trekking damesDe E-Bike wint aan populariteit. Terecht, want met de elektronische fietsen van Dutch ID beschikt u over een gezonde en milieuvriendelijke variant voor de auto.

‘Welcome to a new way of cycling!’ Met die boodschap presenteert Dutch ID zich aan het grote publiek. En die nieuwe manier van fietsen slaat aan. Meer dan een miljoen Nederlanders hebben de E-Bike ontdekt. Dat aantal stijgt nog ieder jaar. Het verleide enkele media tot de treffende uitspraak: “De fiets was een mooie uitvinding, maar de E-Bike is misschien een nog veel mooiere.”

De Nederlandse ontwerpers en fabrikanten van Dutch ID hebben zich gespecialiseerd in die nieuwe manier van fietsen. Dat heeft geresulteerd in kwalitatief hoogwaardige E-Bikes speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse en Belgische markt. Een gegeven dat objectieve testen onderschrijven. De Dutch ID E-Bike behaald met regelmaat de hoogste score van diverse E-Bike testen, iets waar we trots op mogen zijn!

Waardige vervanger
Volledig ontworpen en vervaardigd in Nederland voldoen de E-Bikes van Dutch ID aan alle hoogwaardige eisen die een fietser zich maar kan voorstellen. En dat gaat verder dan alleen een ideaal middel voor een zonnige toertocht. De E-Bikes hebben zich ontwikkeld tot een kwalitatief vervoersmiddel. Tot waardige vervangers van de auto.

Want waarom legt u die kilometers naar u werk nog met de auto af? Natuurlijk, niemand heeft zin afgepeigerd of bezweet aan te komen op uw plaats van bestemming. Dat is precies hetgeen dat de E-Bike van Dutch ID tot ideaal vervoersmiddel maakt. Want dankzij de ondersteuning van de hoogwaardige Bosch motor werkt u zichzelf niet in het zweet, maar blijft u wél in beweging. Wel zo gezond, wel zo goed voor het milieu. Boodschappen doen? Precies hetzelfde verhaal.

Bosch ondersteuning
Dutch ID heeft niet voor niets voor de motoren van Bosch gekozen. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan centraal bij de Nederlandse producent van elektrische fietsen. Dutch ID maakt bovendien als één van de eerste producenten gebruik van de nieuwe generatie motoren van Bosch: de Classic Line én de Active Line.

De Classic-motoren vormen een bekend gezicht. De motor neemt het trappen niet over, maar fungeert vooral als ondersteuning. Op basis van de instelling – Eco, Tour, Sport of Turbo – én het geleverde vermogen van de fietser berekent de fietscomputer de benodigde motorkracht. Bij normaal gebruik rijdt u makkelijk 140 km, ruim voldoende voor mooie fietstochten.

De nieuwe Active Line is iets meer gericht op de recreatieve E-Biker. De motoren hebben dezelfde mogelijkheden als de Classic Line, zij het dat de accu nóg verder gaat. Bovendien meet de Active-motor de benodigde motorkracht liefst duizend keer per seconde. Hetgeen de afstemming op uw eigen rijstijl nóg soepeler en beter maakt.

Stap op!
Nog niet overtuigd? Maak een proefrit en ervaar waarom meer dan één miljoen Nederlanders u voor zijn gegaan. Uiteraard bent u ook altijd welkom bij uw Dutch ID specialist in de buurt, kijk op www.dutch-id.nl/dealers voor alle verkooppunten!

Meer nieuwsartikelen