De Dutch ID E-Bike; Een echte winnaar!

tour-active-damesDe Dutch ID Tour Active is de terechte winnaar van de Elektrischefietsen.com test 2014 in de klasse €2000,- tot €2499,- met zijn moderne uitstraling en comfortabele rijstijl is deze Hollandse topper onmisbaar op de Nederlandse wegen!

‘Welcome to a new way of cycling!’ Met die boodschap presenteert Dutch ID zich aan het grote publiek. En die nieuwe manier van fietsen slaat aan. Meer dan een miljoen Nederlanders hebben de E-Bike ontdekt. Dat aantal stijgt nog ieder jaar. Het verleidde enkele media tot de treffende uitspraak: “De fiets was een mooie uitvinding, maar de E-Bike is misschien een nog veel mooiere.”

De Nederlandse ontwerpers en fabrikant van Dutch ID hebben zich gespecialiseerd in die nieuwe manier van fietsen. Dat heeft geresulteerd in kwalitatief hoogwaardige E-Bikes speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse en Belgische markt. Een gegeven dat objectieve testen onderschrijven. De Dutch ID E-Bike behaald met regelmaat de hoogste score van diverse E-Bike testen, iets waar we trots op mogen zijn!

Elektrischefietsen.com E-Bike test 2014

Zij hebben de Dutch ID Tour Active bekroond met het predicaat overal winnaar in de klasse E-Bikes van €2000,- tot € 2499,-. “Sportief uitziende fiets met kwalitatief goede onderdelen. Uitgevoerd met een groot display met snelheidsmeter, batterijstatus en totaal afgelegde afstand. Daarnaast zijn ook de reikwijdte, gemiddelde afstand en rijtijd af te lezen. De verlichting van de fiets is via het display gemakkelijk aan en uit te schakelen”. Qua prijs/kwaliteitverhouding ontving Dutch ID een 7,5 en de overal score bedroeg maarliefst een 9! Elektrischefietsen.com noemde de volgende pluspunten bij de Dutch ID Tour Active; helder en duidelijk display, mooie afwerking van het frame, groot comfortabel zadel, comfortabele handvatten, sportief uiterlijk, fijne zithouding en een platte accubehuizing.

Waardige vervanger

Ontworpen in Nederland voldoen de hoogwaardige E-Bikes van Dutch ID aan alle eisen die een fietser stelt. De Dutch ID E-Bike gaat verder dan alleen een ideaal middel voor een zonnige toertocht. De E-Bikes hebben zich ontwikkeld tot een kwalitatief vervoersmiddel. Tot waardige vervangers van de auto.

Want waarom legt u die kilometers naar u werk nog met de auto af? Natuurlijk, niemand heeft zin afgepeigerd of bezweet aan te komen op de plaats van bestemming. Dat is precies hetgeen dat de E-Bike van Dutch ID tot ideaal vervoersmiddel maakt. Want dankzij de ondersteuning van de hoogwaardige Bosch motor werkt u zichzelf niet in het zweet, maar blijft u wél in beweging. Wel zo gezond, wel zo goed voor het milieu. Boodschappen doen? Precies hetzelfde verhaal.

Dutch-ID - Welcome to a new way of cycleGebouwd in Nederland

De fietsten worden handmatig gebouwd in Beverwijk, daardoor is Dutch ID instaat om de montage van de fietsen flexibel te plannen waardoor de levertijden heel kort zijn. Dutch ID E-Bikes worden gebouwd met kwalitatief hoogwaardige onderdelen en daarom heeft Dutch ID niet voor niets voor de motoren van Bosch gekozen. De bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid staan centraal bij de Nederlandse producent van elektrische fietsen.

Stap op!

Nog niet overtuigd? Maak een proefrit en ervaar waarom meer dan één miljoen Nederlanders u voor zijn gegaan. Uiteraard bent u ook altijd welkom bij uw Dutch ID specialist in de buurt, kijk op www.dutch-id.nl/dealers voor alle verkooppunten!

De Dutch ID E-Bike; Een echte winnaar! was last modified: oktober 5th, 2017 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Comments

  1. P.Cornet
    P.Cornet 11 juli, 2014, 09:16

    Jammer dat men in de test is voorbij gegaan aan het geinstaleerde remsysteem op deze fiets n.l rollerbrakes.Op een e-bike horen geen rollerbrakes gemonteerd te worden daar de remweg vanwege de hogere snelheden bij een noodstop te lang is.Ik spreek uit eigen ervaring. Rollerbrakes zijn goedkoper dan hydraulische velgremmen en dat is dan vanwege de meerprijs van de fiets dan ook de reden waarom men deze nog steeds op diverse merken e-bikes monteerd. Nogmaals jammer dsat de testers hieraan voorbijgaan.

    Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: AdvertorialOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook