De Kampeer & Caravan Jaarbeurs: hét begin van je kampeervakantie

KCJ 2014 ItalieOok dit jaar is de Kampeer & Caravan Jaarbeurs – van 8 t/m 12 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht – weer the place to be voor iedereen die van kamperen houdt. Deze feestelijke 50e editie staat helemaal in het teken van Italië. Na een bezoek aan de vernieuwde Kampeer & Caravan Jaarbeurs ben je niet alleen helemaal op de hoogte van de laatste kampeertrends maar heb je ook het gevoel dat je een dagje vakantie hebt gehad.

Geniet van een echte gelato of espresso en neem een kijkje bij de nieuwste en meest uiteenlopende modellen campers, tour- en vouwcaravans, tenten, voortenten, onderdelen en accessoires. Zie, ruik en proef Italië en volg ook meteen workshops met handige tips & tricks, bijvoorbeeld over het bevestigen van een fietsenrek op auto, caravan of camper. Op het buitenterrein kun je veilig leren rijden met een caravan en professionele bouwers geven in het splinternieuwe The Making Of… Paviljoen adviezen en inzicht voor de afbouw van een caravan. Kijk voor het complete programma en laatste nieuws op kampeerencaravanjaarbeurs.nl. Ciao!

KCJ_Logo 2014Kampeer & Caravan Jaarbeurs, 8 t/m 12 oktober 2014, Jaarbeurs I Utrecht. Openingstijden:  dagelijks van 10 – 17 uur. Kaarten aan de kassa kosten € 12,50.  Meer informatie + voordelige online voorverkoop: kampeerencaravanjaarbeurs.nl

Deze prijsvraag is gesloten, de winnaars hebben bericht ontvangen.

 

 

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs: hét begin van je kampeervakantie was last modified: augustus 5th, 2016 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Ontvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook