Ervaar zelf het gemak tijdens een gratis proefrit

4 jaar geleden

winnaarGoede fietsen komen van Nederlandse bodem. Dat bewijst Pro E-bike ook weer met de elektrische fietsen die zij verkopen. Pro E-bike verkoopt op dit moment zes verschillende fietsen. Drie verschillende modellen die in zowel dames als heren uitvoering verkrijgbaar zijn. Het topmodel is de Pro E-bike Nexus 7. Een mooie E-bike die door Elektrischefietsen.com twee jaar op rij is uitverkozen tot elektrische fiets met de beste prijs- kwaliteitverhouding in de klasse tot €1499 van Nederland.

Klantenbeoordeling

Klanten van Pro E-bike beoordelen de kwaliteit en service gemiddeld met een rapportcijfer 8,9 (van 1-10). Dat is een mooie prestatie en geeft aan dat klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staat bij Pro E-bike. Een tevreden klant is het doel van iedere verkoop.

Landelijke service- en onderhoudsdienst aan huis

Wanneer u bij Pro E-bike een e-bike aanschaft leveren wij niet alleen de fiets aan huis, maar ook eventuele problemen komen wij bij u thuis verhelpen. Binnen vijf werkdagen zorgen wij dat wij een oplossing hebben gevonden voor uw probleem. U kunt met ons een afspraak maken voor een datum en tijdstip, zodat u geholpen wordt wanneer het u het beste uitkomt.

Gratis proefrit

Wanneer u nog niet eerder op een elektrische fiets hebt gereden komt Pro E-bike graag bij u langs. U kunt dan een aantal modellen kosteloos uitproberen. Op die manier kunt u zelf onze kwaliteit en service ervaren. Nog voordat u een fiets hebt aangeschaft.

Neem eens een kijkje op de website www.pro-ebike.nl en vraag een gratis proefrit aan.

fietsen

Meer nieuwsartikelen