Gazelle ontwikkelt nieuw voorwielsysteem met Panasonic

03_Gazelle_ontwikkelt_nieuw_voorwielsysteem_met_PanasonicKoninklijke Gazelle presenteerde een nieuwe lijn elektrische fietsen op Eurobike, de grootste fietsenbeurs van Europa in Friedrichshafen.

De nieuwe elektrische modellen hebben een voorwielsysteem van Panasonic, door beide partijen ontwikkeld specifiek voor de Nederlandse markt. De bekende Orange en Chamonix modellen zijn voorzien van dit systeem in het voorwiel en zijn vanaf half september te koop bij Gazelle dealers in Nederland.

Panasonic heeft meer dan twintig jaar ervaring met elektrische fietsen en is daarom de aangewezen partner voor Gazelle. De combinatie van het marktleiderschap en de kwaliteit van Gazelle met de bewezen technologie van Panasonic resulteert in een robuust systeem met keuze uit diverse accupakketten. De elektrische fietsen met Panasonic systeem zijn betrouwbaar en stijlvol én hebben de ‘looks’ van een normale fiets. Bovendien zijn ze uitgerust met handvatbediening en Walk Assist.

De afgelopen maanden hebben consumenten de nieuwe elektrische fietsen uitvoerig getest in het Gazelle Experience Center in Amersfoort. Met hun feedback zijn de modellen nog specifieker afgesteld op de drie vermogensniveaus: eco, normaal en sport.

Beste optie voor Nederland
Ferdi Ertekin, Marketing Manager bij Koninklijke Gazelle, over het voorwielsysteem: ‘De voorwielmotor heeft een aantal belangrijke voordelen boven andere systemen. Zo’n motor is stiller, past beter in het design van een fiets, heeft de mogelijkheid van vrijloop en is makkelijk te onderhouden. Daarom is de voorwielmotor vaak de beste optie voor het vlakke Nederland.’

Gazelle ontwikkelt nieuw voorwielsysteem met Panasonic was last modified: september 23rd, 2014 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Comments

 1. Beens
  Beens 22 januari, 2015, 22:57

  Volgens mij is deze fiets niet bij vorst getest, ik heb nml. Deze gazelle met panasonic voorwielmotor (aanschaf nov. 2014). De aandrijving weidert bij vorst! Fiets is al terug geweest naar gazelle, maar waarschijnlijk niet getest bij vorst. Morgen wordt de fiets weer naar de dealer gebracht, maar totaal niet tevreden met de fiets!

  Reply this comment
  • zanzone
   zanzone 27 maart, 2015, 22:01

   Juist hetzelfde probleem
   Bij koud weer

   Reply this comment
   • Anneke Beens
    Anneke Beens 31 maart, 2015, 14:18

    Inmiddels een nieuwe fiets gekregen, hopelijk heeft het deze niet tot nu toe geen problemen. Maar mijn vertrouwen is wel een beetje weg juist omdat mijn man met dezelfde type fiets ook dezelfde klachten had bij koud weer. Maar goed nu een nieuwe en weer opnieuw 2 jaar garantie ik hoop dat het bij koud weer goed gaat! Anders kan Gazelle denk ik dit jaar heel wat fietsen terug verwachten met een panasonic motor!

    Reply this comment
    • zanzone
     zanzone 31 maart, 2015, 14:38

     Mijne is vandaag terug bij dealer aangezien dit de 2e motor is met dit probleem ben ik zeer benieuwd

     Reply this comment
  • zanzone
   zanzone 28 maart, 2015, 10:11

   Beens wat doet you fiets bij koud weer ?
   Die van mij laat de motor op hoge toeren draaien zonder ondersteuning!

   Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: BlogOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

 • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
 • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
 • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook