Gazelle presenteert nieuwe Orange Impulse

06_A0803_Orange_C7_HM_DKoninklijke Gazelle presenteert de nieuwe Orange Impulse met accu onder de bagagedrager. De Orange C7+ HM en C8 HM, waarmee het ook de naamgeving van de modellen op de schop neemt.

Orange C7+ HM en C8 HM met Impulse systeem
De Orange C7+ HM en C8 HM zijn de comfortabele en populaire elektrische fietsen van Gazelle. Deze fietsen zijn voorzien van de nieuwste techniek, zoals de Shift Sensor Technologie en Walk Assist, én van het Impulse-systeem met de krachtige en stille middenmotor. Deze motor wordt in eigen beheer geproduceerd en al enige jaren met succes toegepast binnen de Pon Bicycle Group, waarvan Gazelle deel uitmaakt. Het Impulse-systeem heeft zijn kwaliteiten inmiddels bewezen. De fietsen ondergingen een praktische aanpassing: het accupakket is van de zitbuis naar de bagagedrager verplaatst. Deze aanpassingen maakt het mogelijk het Impulse systeem goed te laten aansluiten op het bestaande Orange-frame, hierdoor behoudt de fiets zijn mooie, stijlvolle uiterlijk en zijn comfortabele rijeigenschappen.

07_A0823OrangeC8HMH57388_682Nieuwe naamgeving
Eenvoudiger, logischer en overzichtelijker – dat wordt de opbouw en de samenstelling van het Gazelle-assortiment met ingang van volgend jaar. Een van de belangrijkste aanpassingen is de nieuwe naamgeving van de modellen. De e-bikes worden Hybrid genoemd en ook de plaats van de elektromotor maakt deel uit van de modelnaam: F (Front) of M (Mid). De stadsfietsen gaan vanaf komend jaar door het leven als Comfort en de modellen met derailleur worden Trekking genoemd. Als gevolg hiervan verdwijnen de typenamen Medeo en Fuente. Deze fietsen krijgen de familienaam Orange en Chamonix. Met de letters C (Comfort), T (Trekking) S(Sportive trekking)wordt het soort fiets aangegeven. Ook het aantal versnellingen komt terug in de typenaam. De Orange Plus Innergy bijvoorbeeld gaat Orange C7 Hybrid F heten: het is immers een elektrische stadsfiets met zeven versnellingen en de motor in het voorwiel.

Gazelle presenteert nieuwe Orange Impulse was last modified: juli 29th, 2014 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Ontvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook