Geen berg te hoog met de komst van de elektrische Powerfly+

5 jaar geleden

De introductie van de Powerfly+ maakt plezier hebben op de mountainbike nu nog makkelijker. Trek’s eerste stap in elektrisch ondersteunde sportfietsen. Door de ervaring van Trek in mountainbikes te combineren met hoogstaande trapondersteuning is er een nieuwe line-up van elektrische 29er hardtails gecreëerd, Powerfly+. De motor en de batterij van de Powerfly+ geven je meer kracht dan ooit en met de robuuste mountainbikeconstructie kun je gaan waar je maar wilt.

De 3-ledige line-up is gebaseerd op de bewezen 29er ervaring van Trek gecombineerd met het beste elektrische trapondersteuningssysteem van Bosch. Het frame is speciaal ontworpen voor het Bosch systeem en levert een perfecte mix tussen comfort en soepelheid dat vertrouwen geeft tijdens het rijden. De Bosch motor is centraal op de Powerfly+ geplaatst wat een laag zwaartepunt en een meer stabiele fiets oplevert. Een natuurlijk rijgevoel wordt mogelijk gemaakt door een krachtsensor, snelheidssensor en een trapfrequentiesensor die duizend keer per seconde de perfecte ondersteuning berekenen. De Bosch PowerPack 400 is perfect geïntegreerd in de onderbuis en levert een capaciteit van 400Wh waardoor u vrijwel moeiteloos omhoog rijdt.

Wanneer de Powerfly+ in aanraking komt met het terrein wordt de Bosch motor beschermt tegen rotsen, modder en stenen door het geïntegreerde Motor Amor system. De Powerfly+ neemt alle voordelen van een Trek 29er plus vele extra’s mee naar de trail. Over alle details is nagedacht zoals mogelijkheden voor de verlichting, bevestiging voor spatborden, achterdragers, standaard en bidonhouders.

Door het trapondersteuningssysteem van Bosch, dat bergen tot heuvels verkleint, te combineren met Trek’s bewezen mountainbike ervaring brengt de Powerfly+ u waar u maar wilt. De drie Powerfly+ modellen zijn nu verkrijgbaar bij Trek dealers in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Nederland, Luxemburg, Italië, Spanje, Denemarken en Noorwegen.

Meer nieuwsartikelen