Grote belangstelling op ElektrischeFietsen.com Event Breda

5 jaar geleden

Afgelopen zaterdag vond het ElektrischeFietsen.com Event 2014 plaats in het zonnige Breda. Dit jaar kwamen weer duizenden bezoekers vanuit alle hoeken van het land naar Breda om meer dan 35 verschillende elektrische IMG_4608fietsmerken op één dag te kunnen vergelijken en natuurlijk zelf uit te proberen op het aangelegen testparcours.

Het ElektrischeFietsen.com Event is hét evenement bij uitstek om alles te weten te komen over de elektrische fiets. Tijdens het evenement werd de bezoeker volop geïnformeerd en werden er diverse tips gegeven waar men op moet letten bij de aanschaf van een elektrische fiets.

Groei
Met het groeiend aantal elektrische fietsen in Nederland is de E-bike niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ieder jaar wordt het aanbod van elektrische fietsen groter. Dit jaar waren er nog meer merken vertegenwoordigd. Door dit grote aanbod en variëteit aan fietsen vergt het vinden van de juiste elektrische fiets voor de consument hierdoor wel meer aandacht. Na het inwinnen van informatie op het Event en het maken van diverse proefritten bleek dat merendeel van de bezoekers wel een keuze heeft kunnen maken.

Proefrit
Al voor de start van het Event stonden er al enthousiaste mensen te popelen om de diverse aanwezige modellen uit te proberen. Het evenemententerrein stroomde daarna al snel vol met enthousiaste mensen die graag eens diverse elektrische fietsmerken wilden uitproberen op het aangesloten 1,5 km lange testparcours. De fiets kon op alle punten goed worden uitgetest, op het 1,5 kilometer lange parcours met zowel vlakke als steile gedeeltes konden alle merken en typen uitgebreid getest worden. Naast het maken van proefritten kon er dit jaar ook weer alle informatie omtrent elektrisch fietsen worden verzameld.

Gemist?
Heeft u dit gemist? A.s. zaterdag vindt het ElektrischeFietsen.com Event in Amersfoort plaatst. Bekijk hier alle informatie. Mis het niet!

Binnenkort vindt u hier alle impressiefoto’s van het Event in Breda.

Meer nieuwsartikelen