Heeft u last van uw zitvlak tijdens het fietsen?

5 jaar geleden

Hoe zit u op uw fiets? Hoe kan dit beter? Heeft u last van uw zitvlak tijdens het fietsen? Bent u op zoek naar uw ideale zadel?

Nog belangrijker dan op andere fietsen is de juiste keuze en afstelling van het zadel op een elektrische fiets. Uw hele gewicht steunt af op uw zadel, omdat u minder kracht op uw pedalen hoeft te zetten. Of hebt u tijdens het fietsen last van uw schouders, of polsen? Wat is er dan vervelender als uw fietsplezier hierdoor afneemt?

Bikeyourfit

Zitproblemen kunnen vele oorzaken hebben. Ongetraindheid bijvoorbeeld want gewenning aan uw zadel kan een tijdje duren. De verkeerde kleding kan funest zijn. Een te breed, te smal, versleten of verkeerd afgesteld zadel kunnen allemaal persoonlijke zitproblemen veroorzaken. Soms spelen er fysieke oorzaken mee. Graag doet Fityourbike voor u een zadelanalyse om erachter te komen wat voor u het beste en fijnste zadel is. Als u het fijn vindt, kunt u zelf verschillende zadels meenemen om te kijken welke u het beste past. Met een zadeldrukmeting stelt Fityourbike drukbelasting op uw zadel vast. Hieruit kan Fityourbike zien welke zitproblemen u heeft. Hieruit werken we samen naar een oplossing toe.

Het is zelfs mogelijk om een maatwerkzadel aan te laten meten. Met behulp van de zadeldrukmeting gaan we uw zadel helemaal op uw wensen en klachten afwerken. Zo krijgt u uw eigen individuele zadel.

Fityourbike aanwezig op het ElektrischeFietsen.com Event in Amersfoort
Afhankelijk van uw wensen en/of klachten kunt u kiezen of adviseer ik u tijdens het ElektrischeFietsen.com Event op 3 mei in Breda en mogelijk ook in Amersfoort voor een zadeldrukmeting, of een uitgebreider “bikefitting” pakket inclusief een videoscan. Op deĀ site van Fityourbike kunt u rustig bekijken wat dit allemaal inhoudt en wat zij voor u en uw fiets kunnen betekenen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Fityourbike:
SanderĀ  Visschers
www.fityourbike.nl
email: info@fityourbike.nl

Meer nieuwsartikelen