Heeft u last van uw zitvlak tijdens het fietsen?

Hoe zit u op uw fiets? Hoe kan dit beter? Heeft u last van uw zitvlak tijdens het fietsen? Bent u op zoek naar uw ideale zadel?

Nog belangrijker dan op andere fietsen is de juiste keuze en afstelling van het zadel op een elektrische fiets. Uw hele gewicht steunt af op uw zadel, omdat u minder kracht op uw pedalen hoeft te zetten. Of hebt u tijdens het fietsen last van uw schouders, of polsen? Wat is er dan vervelender als uw fietsplezier hierdoor afneemt?

Bikeyourfit

Zitproblemen kunnen vele oorzaken hebben. Ongetraindheid bijvoorbeeld want gewenning aan uw zadel kan een tijdje duren. De verkeerde kleding kan funest zijn. Een te breed, te smal, versleten of verkeerd afgesteld zadel kunnen allemaal persoonlijke zitproblemen veroorzaken. Soms spelen er fysieke oorzaken mee. Graag doet Fityourbike voor u een zadelanalyse om erachter te komen wat voor u het beste en fijnste zadel is. Als u het fijn vindt, kunt u zelf verschillende zadels meenemen om te kijken welke u het beste past. Met een zadeldrukmeting stelt Fityourbike drukbelasting op uw zadel vast. Hieruit kan Fityourbike zien welke zitproblemen u heeft. Hieruit werken we samen naar een oplossing toe.

Het is zelfs mogelijk om een maatwerkzadel aan te laten meten. Met behulp van de zadeldrukmeting gaan we uw zadel helemaal op uw wensen en klachten afwerken. Zo krijgt u uw eigen individuele zadel.

Fityourbike aanwezig op het ElektrischeFietsen.com Event in Amersfoort
Afhankelijk van uw wensen en/of klachten kunt u kiezen of adviseer ik u tijdens het ElektrischeFietsen.com Event op 3 mei in Breda en mogelijk ook in Amersfoort voor een zadeldrukmeting, of een uitgebreider “bikefitting” pakket inclusief een videoscan. Op de site van Fityourbike kunt u rustig bekijken wat dit allemaal inhoudt en wat zij voor u en uw fiets kunnen betekenen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Fityourbike:
Sander  Visschers
www.fityourbike.nl
email: info@fityourbike.nl

Heeft u last van uw zitvlak tijdens het fietsen? was last modified: augustus 8th, 2016 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: Algemeen nieuwsOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook